AK Parti seçimlere hazırlanıyor

Siyaset 24.03.2018 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti seçimlere hazırlanıyor

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Akdeniz bölge sorumlusu Sivas Milletvekilimiz Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla Burdur’da İl Seçim İşleri Toplantısı gerçekleştirildi AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Akdeniz bölge sorumlusu Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla Burdur’da İl Seçim İşleri Toplantısı gerçekleştirildi. Programa AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları katılım gösterdi. Programa ilişkin açıklamada bulunan Başkan Mengi, “Bizim seçim anlayışımız da seçimlerin biri bitince, sandıklar kapatılınca diğer seçimin startı verilir ve her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımız devam eder. Bizde 2019 seçimleri öncesi de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Hilmi Bilgin’in katılımlarıyla İl Seçim İşleri Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.  AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin; ’’Burdur’da şunu gördük ki, teşkilatımız samimi, fedakar ve dinamik bir şekilde Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefle 2019 seçimlerine organize olmuş bir şekilde hazır durumdalar, AK parti olarak bizim derdimiz davamız, ülkemizin ve yaşadığımız toprakları yaşanılabilir bir hale getirmek, güçlü kılmak ve güçlü şehirler kurmaktır. Burdur’da bu noktada İl Başkanımızın liderliğinde, inşallah 2019 seçimlerinde AK Parti bayrağını en yükseğe dikmek ve Burdur’a tekrar AK Belediyecilikle tanıştırmak üzere çalışmalarına başlamışlar, kendilerini tebrik ediyorum’’ dedi Konuşmaları takiben düzenlenen soru cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Akdeniz bölge sorumlusu Sivas Milletvekilimiz Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla Burdur’da İl Seçim İşleri Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Akdeniz bölge sorumlusu Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla Burdur’da İl Seçim İşleri Toplantısı gerçekleştirildi. Programa AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları katılım gösterdi. Programa ilişkin açıklamada bulunan Başkan Mengi, “Bizim seçim anlayışımız da seçimlerin biri bitince, sandıklar kapatılınca diğer seçimin startı verilir ve her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımız devam eder. Bizde 2019 seçimleri öncesi de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Hilmi Bilgin’in katılımlarıyla İl Seçim İşleri Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin; ’’Burdur’da şunu gördük ki, teşkilatımız samimi, fedakar ve dinamik bir şekilde Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefle 2019 seçimlerine organize olmuş bir şekilde hazır durumdalar, AK parti olarak bizim derdimiz davamız, ülkemizin ve yaşadığımız toprakları yaşanılabilir bir hale getirmek, güçlü kılmak ve güçlü şehirler kurmaktır. Burdur’da bu noktada İl Başkanımızın liderliğinde, inşallah 2019 seçimlerinde AK Parti bayrağını en yükseğe dikmek ve Burdur’a tekrar AK Belediyecilikle tanıştırmak üzere çalışmalarına başlamışlar, kendilerini tebrik ediyorum’’ dedi

Konuşmaları takiben düzenlenen soru cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.