AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI DENİZ KURT OLDU

Siyaset 23.11.2018 - 14:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI DENİZ KURT OLDU

AK PARTİ BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI DENIZ KURT OLDU
  AK Parti genel merkezince alınan bu kararla Burdur da AK Parti'nin belediye başkan adayı DENIZ KURT oldu...Ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da merakla beklenen bazı illerin belediye başkan adayları belirlenmeye başladı. Burdur da parti içi gruplaşmaları birleştirici özelliğiyle bilinen iş adamı Deniz Kurt Belediye Başkanlığı seçimleri için yarışacak.  AK Parti genel merkezince alınan bu kararla Burdur'da AK Parti'nin belediye başkan adayı DENIZ KURT oldu..
AK PARTİ BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI DENIZ KURT OLDU

 

AK Parti genel merkezince alınan bu kararla Burdur da AK Parti'nin belediye başkan adayı DENIZ KURT oldu...Ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da merakla beklenen bazı illerin belediye başkan adayları belirlenmeye başladı. Burdur da parti içi gruplaşmaları birleştirici özelliğiyle bilinen iş adamı Deniz Kurt Belediye Başkanlığı seçimleri için yarışacak. 

AK Parti genel merkezince alınan bu kararla Burdur'da AK Parti'nin belediye başkan adayı DENIZ KURT oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.