Ak Parti LÖSEV'le buluştu

08.11.2019 - 08:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ak Parti LÖSEV'le buluştu

AK Parti Burdur LÖSEV Ailesi ile Yemekte Buluştu.
    AK Parti Sosyal Politikalar Birimleri tarafından 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası müsabetiyle yemek düzenlendi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı hastalığını yenmiş ve tedavi sürecinin sonuna gelmiş hastalar ve aileleri ile birlikte canlı müzik eşliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.   Her zaman Lösemili çocukların ve ailelerinin yanlarında olduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Küçücük yaşlarda, çok ağır şartlarda ve minik bedenleriyle büyük mücadeleler veren lösemili çocuklarımız ve fedakâr aileleri düzenlemiş olduğumuz programa hepiniz hoş geldiniz. Hepimizin ayrı ayrı kaderleri var. Kader yolunda bizlere düşen birbirimize destek olup sarılmak. Bizler bugün sizlere sarılmak istedik ve sizleri anmak sizlerle arkadaş olmak, tanışmak ve bundan sonrada yola hayatınıza beraber yürümek istiyoruz. Siz değerli ailelerimizin de büyük  görev ve sorumlulukları var. Bize de düşen sizlerin zor zamanlarında yanında olmak. Önce şahsım, daha sonra da temsil ettiğim partim adına bizlere bir şey düşerse, her zaman hazır olduğumu söylemek isterim. Bugün bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.   Düzenlenen yemek sonrası güzel geçen gecenin hatırası anısına çocuklara ‘’Mutlulukluk Paylaştıkça Güzel’’ ve  isimlerinin yazılı olduğu  kupa bardak hediye eden Başkan Mengi,  AK Parti heyeti ve Aileler "Maskemi takıyorum farkındalık yaratıyorum" diyerek fotoğraf çektirerek farkındalık oluşturdular.
AK Parti Burdur LÖSEV Ailesi ile Yemekte Buluştu.

 

 

AK Parti Sosyal Politikalar Birimleri tarafından 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası müsabetiyle yemek düzenlendi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı hastalığını yenmiş ve tedavi sürecinin sonuna gelmiş hastalar ve aileleri ile birlikte canlı müzik eşliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

 

Her zaman Lösemili çocukların ve ailelerinin yanlarında olduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Küçücük yaşlarda, çok ağır şartlarda ve minik bedenleriyle büyük mücadeleler veren lösemili çocuklarımız ve fedakâr aileleri düzenlemiş olduğumuz programa hepiniz hoş geldiniz. Hepimizin ayrı ayrı kaderleri var. Kader yolunda bizlere düşen birbirimize destek olup sarılmak. Bizler bugün sizlere sarılmak istedik ve sizleri anmak sizlerle arkadaş olmak, tanışmak ve bundan sonrada yola hayatınıza beraber yürümek istiyoruz. Siz değerli ailelerimizin de büyük  görev ve sorumlulukları var. Bize de düşen sizlerin zor zamanlarında yanında olmak. Önce şahsım, daha sonra da temsil ettiğim partim adına bizlere bir şey düşerse, her zaman hazır olduğumu söylemek isterim. Bugün bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Düzenlenen yemek sonrası güzel geçen gecenin hatırası anısına çocuklara ‘’Mutlulukluk Paylaştıkça Güzel’’ ve  isimlerinin yazılı olduğu  kupa bardak hediye eden Başkan Mengi,  AK Parti heyeti ve Aileler "Maskemi takıyorum farkındalık yaratıyorum" diyerek fotoğraf çektirerek farkındalık oluşturdular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.