AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ekinci: ‘Aday değilim’

Siyaset 20.02.2020 - 12:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ekinci: ‘Aday değilim’

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci gelecek dönem de aday olmadığını belirtti.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci yaptığı basın açıklamasında; “25 Haziran 2014 yılında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın takdirleriyle tevdi edilen, bugüne kadar onurla yürütmekte olduğum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi gelecek dönem İl Kadın Kolları Kongresinde aday olmadığımı belirtmek üzere siz değerli basın mensuplarımızla burada buluştuk. Umarım bu değerli emaneti çok dikkatle ve özenle taşımaya çalıştığım 6 sene boyunca Partimize ve Davamıza Kadın Kolları Teşkilatım ile layık olmayı başarabilmişizdir. Yaşadıklarımızı anlatacak çok hikâyemiz olsa da hikâyemizde gece gündüz korkusuz ve ilk günkü aşk ile parti olarak değil dava olarak gördüğümüz kutsal bir amaç için çalışmalarımız var. Allah katında da kul yanında da veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Samimiyetimizden ve tevazuumuzdan hiçbir şey kaybetmeden devraldığım bu kutsal görevi temiz bir şekilde devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam ile 6 yıl boyunca benimle birlikte yol yürüyen çok değerli İl Başkanlarıma Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerime, Her zaman arkamızda dik duran fitneye mahal vermeyen İl Başkanım Volkan Mengi’ye desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a Programlarımızda bize destek olan Merkez İlçe Başkanım Hüseyin Okan’a her türlü fikir alışverişinde bana yol gösteren İl Genel Meclisi Başkanım Murat AKBIYIK’a Gençlerin desteğini bizden asla esirgemeyen Gençlik Kolları Başkanım Hasan Yağcı’ya ve siz değerli basın mensuplarına Teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi AK PARTİ BİR DAVADIR, BİR DAVA HAREKETİDİR ŞAHSIM DAHİL HERKES BU KUTLU DAVADA SADECE BİRER NEFER KONUMUNDADIR. Düsturuyla Her daim aynı şuurla Davamız için AK Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Aramızda bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini istiyorum. Son olarak bu süreçte en büyük destekçim olan eşim Özgür Ekinci’ye, biricik evlatlarıma ve aileme de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci gelecek dönem de aday olmadığını belirtti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci yaptığı basın açıklamasında; “25 Haziran 2014 yılında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın takdirleriyle tevdi edilen, bugüne kadar onurla yürütmekte olduğum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi gelecek dönem İl Kadın Kolları Kongresinde aday olmadığımı belirtmek üzere siz değerli basın mensuplarımızla burada buluştuk.

Umarım bu değerli emaneti çok dikkatle ve özenle taşımaya çalıştığım 6 sene boyunca Partimize ve Davamıza Kadın Kolları Teşkilatım ile layık olmayı başarabilmişizdir. Yaşadıklarımızı anlatacak çok hikâyemiz olsa da hikâyemizde gece gündüz korkusuz ve ilk günkü aşk ile parti olarak değil dava olarak gördüğümüz kutsal bir amaç için çalışmalarımız var. Allah katında da kul yanında da veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Samimiyetimizden ve tevazuumuzdan hiçbir şey kaybetmeden devraldığım bu kutsal görevi temiz bir şekilde devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam ile 6 yıl boyunca benimle birlikte yol yürüyen çok değerli İl Başkanlarıma Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerime, Her zaman arkamızda dik duran fitneye mahal vermeyen İl Başkanım Volkan Mengi’ye desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a Programlarımızda bize destek olan Merkez İlçe Başkanım Hüseyin Okan’a her türlü fikir alışverişinde bana yol gösteren İl Genel Meclisi Başkanım Murat AKBIYIK’a Gençlerin desteğini bizden asla esirgemeyen Gençlik Kolları Başkanım Hasan Yağcı’ya ve siz değerli basın mensuplarına Teşekkür ederim.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi AK PARTİ BİR DAVADIR, BİR DAVA HAREKETİDİR ŞAHSIM DAHİL HERKES BU KUTLU DAVADA SADECE BİRER NEFER KONUMUNDADIR. Düsturuyla Her daim aynı şuurla Davamız için AK Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Aramızda bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini istiyorum.

Son olarak bu süreçte en büyük destekçim olan eşim Özgür Ekinci’ye, biricik evlatlarıma ve aileme de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.