AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ AÇIKLADI MİLLET BAHÇESİ PROJESİ HAZIR

Gündem 12.10.2020 - 08:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ AÇIKLADI MİLLET BAHÇESİ PROJESİ HAZIR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Millet Bahçesinin projelerinin hazır olduğunu belirtti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, millet bahçesi projesi hakkında açıklamada bulundu.   Mengi açıklamasında, ‘’2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız’’ dedi.   İşte o açıklama; 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan AK Parti’mizin seçim vadi olan yaklaşık 140 dönüm Burdur Millet Bahçesi Projeleri tamamlanmak üzere. 2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız. Bu süreçte Savunma Bakanlığımızdan yer tahsisinin gerçekleştirilmesinde çok büyük emekleri olan Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Vekillerime, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a çok Teşekkür ederim. Yine vaatlerini tek tek gerçekleştiren AK Parti BURDUR Teşkilatı. Burdur için yatan değil çalışanlardanız.    
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Millet Bahçesinin projelerinin hazır olduğunu belirtti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, millet bahçesi projesi hakkında açıklamada bulundu.

 

Mengi açıklamasında, ‘’2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız’’ dedi.

 

İşte o açıklama;

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan AK Parti’mizin seçim vadi olan yaklaşık 140 dönüm Burdur Millet Bahçesi Projeleri tamamlanmak üzere.

2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız. Bu süreçte Savunma Bakanlığımızdan yer tahsisinin gerçekleştirilmesinde çok büyük emekleri olan Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Vekillerime, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a çok Teşekkür ederim. Yine vaatlerini tek tek gerçekleştiren AK Parti BURDUR Teşkilatı. Burdur için yatan değil çalışanlardanız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.