AK Parti Heyetinden 'Cumhuriyet Meydan Projesi' ziyareti

Gündem 31.10.2020 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Heyetinden 'Cumhuriyet Meydan Projesi' ziyareti

Burdur Cumhuriyet Meydanı projesi hakkında AK Parti heyeti, Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulundular...
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette Ak Parti heyeti Başkan Ercengiz ile Cumhuriyet Meydan Projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ak Parti Burdur Milletvekilimiz Sn. Bayram Özçelik ve beraberindeki Ak Parti heyetini ağırlamaktan onur duyduk.  Burdur için yapılan yatırımlar, yürütülen son çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk özellikle Cumhuriyet Meydanı ile ilgili düşünce paylaşımı içerisinde karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Yaptıkları ziyaretten dolayı Milletvekili ve Ak Parti heyetine çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.  
Burdur Cumhuriyet Meydanı projesi hakkında AK Parti heyeti, Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulundular...

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Ak Parti heyeti Başkan Ercengiz ile Cumhuriyet Meydan Projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ak Parti Burdur Milletvekilimiz Sn. Bayram Özçelik ve beraberindeki Ak Parti heyetini ağırlamaktan onur duyduk.  Burdur için yapılan yatırımlar, yürütülen son çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk özellikle Cumhuriyet Meydanı ile ilgili düşünce paylaşımı içerisinde karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Yaptıkları ziyaretten dolayı Milletvekili ve Ak Parti heyetine çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.