AK Parti Heyeti Salı Pazarında

Gündem 05.12.2018 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Heyeti Salı Pazarında

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Salı Pazarını Gezdi
Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt, Uzay çatı Pazar yerini ziyaret etti.   AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Salı Pazarı’nda Esnafları ziyaret edip Vatandaşlarla sohbet ettiler. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mengi ve Belediye Başkan Adayı Kurt 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek İstediler. Başkan Adayı Deniz Kurt ‘’ esnafımızı ve vatandaşları ziyaret etmek bizler için her zaman önemli. Burası esnafımızın ekmek teknesi, onların düşünceleri bizler için önem arz ediyor. Hep birlikte inşallah güzel İşlere imza atacağız. Adaylığımız Sürecinde esnafımızın ve vatandaşlarımızın destekleri bizleri güçlendirecek. Emin olun ki makam koltuğunda oturan değil esnafının, vatandaşının yanında olan bir belediye başkanı göreceksiniz.” dedi AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un Salı pazarını ziyaretleri esnasında Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Önceki Dönem İl Başkanlarından Osman Karakaya ve Önceki Dönem Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Salı Pazarını Gezdi

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt, Uzay çatı Pazar yerini ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Salı Pazarı’nda Esnafları ziyaret edip Vatandaşlarla sohbet ettiler. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mengi ve Belediye Başkan Adayı Kurt 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek İstediler. Başkan Adayı Deniz Kurt ‘’ esnafımızı ve vatandaşları ziyaret etmek bizler için her zaman önemli. Burası esnafımızın ekmek teknesi, onların düşünceleri bizler için önem arz ediyor. Hep birlikte inşallah güzel İşlere imza atacağız. Adaylığımız Sürecinde esnafımızın ve vatandaşlarımızın destekleri bizleri güçlendirecek. Emin olun ki makam koltuğunda oturan değil esnafının, vatandaşının yanında olan bir belediye başkanı göreceksiniz.” dedi

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un Salı pazarını ziyaretleri esnasında Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Önceki Dönem İl Başkanlarından Osman Karakaya ve Önceki Dönem Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.