AK PARTİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 20.07.2018 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Isparta'da 24 Haziran seçimlerinde zaferle çıkan AK Parti teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Ak Parti Isparta İl Teşkilatı; Isparta Otogar Esnafını Tek Tek Ziyaret Ederek, esnafa seçimde vermiş oldukları destekler için teşekkür etti. Isparta'da 24 Haziran seçimlerinde zaferle çıkan AK Parti teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Osman Zabun ve üyeler sık sık ziyaretler gerçekleştirerek seçimlerde verdikleri destekten dolayı Isparta halkına minnetlerini dile getirdi.  Başkan Zabun ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini otogar esnafı ve vatandaşlara karanfil dağıtarak devam ettirdi.
Isparta'da 24 Haziran seçimlerinde zaferle çıkan AK Parti teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Isparta İl Teşkilatı; Isparta Otogar Esnafını Tek Tek Ziyaret Ederek, esnafa seçimde vermiş oldukları destekler için teşekkür etti.

Isparta'da 24 Haziran seçimlerinde zaferle çıkan AK Parti teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Osman Zabun ve üyeler sık sık ziyaretler gerçekleştirerek seçimlerde verdikleri destekten dolayı Isparta halkına minnetlerini dile getirdi.  Başkan Zabun ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini otogar esnafı ve vatandaşlara karanfil dağıtarak devam ettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.