AK PARTİ DOĞRU MİLLETVEKİLİ ADAYINI BULDU MU?

Siyaset 04.02.2015 - 16:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ DOĞRU MİLLETVEKİLİ ADAYINI BULDU MU?

AK Parti Genel Merkezinin kulislerinde Burdur Milletvekilliği için adı geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, “AK Parti Doğru Milletvekili adayını buldu” görüşünü doğurdu.
AK Parti Genel Merkezinin kulislerinde Burdur Milletvekilliği için adı geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, “AK Parti Doğru Milletvekili adayını buldu” görüşünü doğurdu. Aldığımız duyumlara göre Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den ilk sırada milletvekili adayı olacak. 10 Şubat 2015’te istifa dilekçesini verip, AK Parti Milletvekilliği adaylığını açıklayacak olan İbrahim Şimşek, gerek Ankara’yı gerekse Burdur’u çok iyi bildiği için diğer adaylara göre daha şanslı olarak göze çarpıyor. Bir önceki seçimlerde yapılan delege oylamasında birinci sırayı açık farkla kazanan ancak, genel merkezin tercihine göre siyasete karıştırılmayan Şimşek, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olarak sahaya çıkıyor. Ankara bürokrasisinde 14 yıl gibi uzun süre görev yapan, 2005 yılından itibaren de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak çalışan İbrahim Şimşek;  1995- 1999 yılları arasında Milletvekilliği Danışmanlığı, Ankara’daki Burdurlular Derneğinde 2 dönem dernek başkanlığı, Ankara’da Bakanlıklar Ortak Kültür Komisyon Üyeliği, 2003- 2005 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Ve Eğitim Genel Müdürlüğünde Türk Kültür Varlıkları Daire Başkanı, Turist Rehberliği Daire Başkanı ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı olarak çalıştı. Burdur’un tüm dağında taşında, yolunda bayırında, köyünde kasabasında hizmet izleri bırakan Şimşek, gerek Burdur’da ve gerekse Ankara bürokrasisinde sevilen biri. AK Parti Genel Merkezinde ismi Burdur birinci sıra milletvekili adaylığı olarak telaffuz edilen İbrahim Şimşek, Burdur’un kalkınması ve büyümesi açısından gerekli yeterliliğe sahip olma özelliğiyle dikkat çekiyor. İBRAHİM ŞİMŞEK KİMDİR Ankara bürokrasisinde 14 yıl görev yapan İbrahim Şimşek, aynı zamanda Ankara Burdurlular Derneği Başkanlığını da yürüttü. 2005 yılından itibaren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan Şimşek, 25 yıldır da Burdur’la iç içe yaşıyor. Burdur’da kendisini tanıtmak için zaman kaybı yaşamayacak olan Şimşek, Ankara’yı da Burdur’u da çok iyi bilen bir isim. 1963 yılında Burdur/ Kemer Yakalar Köyünde dünyaya gelen İbrahim Şimşek; 1982- 1986 yılları arasında İzmir’de, 1986- 1992 yılları arasında İstanbul’da, 1992- 2005 yılları arasında Ankara’da, 2005 yılından itibaren de Burdur’da ikamet ediyor. Girişimcinin ve sivil toplum örgütlerinin yanında olmayı ilke edinen Şimşek, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Burdur Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ile Burdur Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeliği de yaparak Burdur’un gelişmesi için gayret etmiştir. Seçmenlerin gözünde her partiden ve her kesimden oy alabilecek bir özellikte olan İbrahim Şimşek, kendisine her zaman rahatlıkla ulaşabilecek yapısıyla dikkat çekiyor. 
AK Parti Genel Merkezinin kulislerinde Burdur Milletvekilliği için adı geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, “AK Parti Doğru Milletvekili adayını buldu” görüşünü doğurdu.

AK Parti Genel Merkezinin kulislerinde Burdur Milletvekilliği için adı geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, “AK Parti Doğru Milletvekili adayını buldu” görüşünü doğurdu.

Aldığımız duyumlara göre Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den ilk sırada milletvekili adayı olacak. 10 Şubat 2015’te istifa dilekçesini verip, AK Parti Milletvekilliği adaylığını açıklayacak olan İbrahim Şimşek, gerek Ankara’yı gerekse Burdur’u çok iyi bildiği için diğer adaylara göre daha şanslı olarak göze çarpıyor. Bir önceki seçimlerde yapılan delege oylamasında birinci sırayı açık farkla kazanan ancak, genel merkezin tercihine göre siyasete karıştırılmayan Şimşek, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olarak sahaya çıkıyor.

Ankara bürokrasisinde 14 yıl gibi uzun süre görev yapan, 2005 yılından itibaren de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak çalışan İbrahim Şimşek;  1995- 1999 yılları arasında Milletvekilliği Danışmanlığı, Ankara’daki Burdurlular Derneğinde 2 dönem dernek başkanlığı, Ankara’da Bakanlıklar Ortak Kültür Komisyon Üyeliği, 2003- 2005 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Ve Eğitim Genel Müdürlüğünde Türk Kültür Varlıkları Daire Başkanı, Turist Rehberliği Daire Başkanı ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı olarak çalıştı. Burdur’un tüm dağında taşında, yolunda bayırında, köyünde kasabasında hizmet izleri bırakan Şimşek, gerek Burdur’da ve gerekse Ankara bürokrasisinde sevilen biri.

AK Parti Genel Merkezinde ismi Burdur birinci sıra milletvekili adaylığı olarak telaffuz edilen İbrahim Şimşek, Burdur’un kalkınması ve büyümesi açısından gerekli yeterliliğe sahip olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

İBRAHİM ŞİMŞEK KİMDİR

Ankara bürokrasisinde 14 yıl görev yapan İbrahim Şimşek, aynı zamanda Ankara Burdurlular Derneği Başkanlığını da yürüttü. 2005 yılından itibaren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan Şimşek, 25 yıldır da Burdur’la iç içe yaşıyor. Burdur’da kendisini tanıtmak için zaman kaybı yaşamayacak olan Şimşek, Ankara’yı da Burdur’u da çok iyi bilen bir isim.

1963 yılında Burdur/ Kemer Yakalar Köyünde dünyaya gelen İbrahim Şimşek; 1982- 1986 yılları arasında İzmir’de, 1986- 1992 yılları arasında İstanbul’da, 1992- 2005 yılları arasında Ankara’da, 2005 yılından itibaren de Burdur’da ikamet ediyor.

Girişimcinin ve sivil toplum örgütlerinin yanında olmayı ilke edinen Şimşek, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Burdur Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ile Burdur Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeliği de yaparak Burdur’un gelişmesi için gayret etmiştir.

Seçmenlerin gözünde her partiden ve her kesimden oy alabilecek bir özellikte olan İbrahim Şimşek, kendisine her zaman rahatlıkla ulaşabilecek yapısıyla dikkat çekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.