AK PARTİ’DEN MENDERES MAHALLESİNDE ÇAY BULUŞMASI

Siyaset 11.10.2018 - 13:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’DEN MENDERES MAHALLESİNDE ÇAY BULUŞMASI

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki AK Parti heyeti, Menderes Mahallesi sakinleri ile buluşarak, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki AK Parti Heyeti,  Mahalle Çay Buluşmaları kapsamında Menderes Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Çay sohbeti çerçevesinde düzenlenen buluşmaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve il Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri katıldı. Menderes Mahallesi sakinleri ile yakından ilgilenen Başkan Mengi,  yaklaşan yerel seçimleri işaret ederek, AK Parti’nin Burdur Belediyesini yeniden almak için gece gündüz demeden çalışacaklarını, AK Parti Belediyeciliği ile Burdurlu vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini ifade etti. “GÖNÜL ALACAĞIZ, GÖNÜLLER KAZANACAĞIZ” AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Teşkilatımızın rutin olarak artık geleneksel hale gelmiş çay buluşmalarına devam ediyoruz. Teşkilat mensuplarımızla birlikte tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor,  istişarelerde bulunarak taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, Burdur’un AK Partili Belediyeye ihtiyacı olduğunu her açıdan görebiliyoruz.  Hem vatandaşımızla sohbet hem de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı da var biliyorsunuz, gönüller alacağız, gönüllere gireceğiz, tokalaşmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak.  Menderes mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun. Bizimle istişarelerde bulundular, bizleri ağırladılar. Bundan sonra da vatandaşlarımızla çay sohbetlerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki AK Parti heyeti, Menderes Mahallesi sakinleri ile buluşarak, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki AK Parti Heyeti,  Mahalle Çay Buluşmaları kapsamında Menderes Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Çay sohbeti çerçevesinde düzenlenen buluşmaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve il Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri katıldı. Menderes Mahallesi sakinleri ile yakından ilgilenen Başkan Mengi,  yaklaşan yerel seçimleri işaret ederek, AK Parti’nin Burdur Belediyesini yeniden almak için gece gündüz demeden çalışacaklarını, AK Parti Belediyeciliği ile Burdurlu vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini ifade etti.

“GÖNÜL ALACAĞIZ, GÖNÜLLER KAZANACAĞIZ”

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Teşkilatımızın rutin olarak artık geleneksel hale gelmiş çay buluşmalarına devam ediyoruz. Teşkilat mensuplarımızla birlikte tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor,  istişarelerde bulunarak taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, Burdur’un AK Partili Belediyeye ihtiyacı olduğunu her açıdan görebiliyoruz.  Hem vatandaşımızla sohbet hem de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı da var biliyorsunuz, gönüller alacağız, gönüllere gireceğiz, tokalaşmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak.  Menderes mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun. Bizimle istişarelerde bulundular, bizleri ağırladılar. Bundan sonra da vatandaşlarımızla çay sohbetlerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.