AK PARTİ’DEN DERGİMİZE ZİYARET

Gündem 19.04.2016 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ’DEN DERGİMİZE ZİYARET

AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.
AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette Burdur için neler yapılması gerektiğinin fikir telakkisinde bulunuldu. İl Başkanı Süleyman Faki, göreve geldikten sonra iktidar partisinin bir il başkanı olarak Burdur’a daha çok yatırım nasıl gelebilir, hizmetlerden nasıl daha çok faydalanılabilir bunun mücadelesini verdiklerini, bunu da ancak birlikte ve beraberce mücadele ederek başarabileceklerini, bu mücadelenin içerisinde basınından idarecilerine, siyasilerden herkese varıncaya kadar katkı sağlanması gerektiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da görevinde başarılar dileyerek, “İktidar partisinin bir il başkanı olarak bu yükün çoğu sizlerin sırtına, Allah yardımcınız olsun” dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette Burdur için neler yapılması gerektiğinin fikir telakkisinde bulunuldu.

İl Başkanı Süleyman Faki, göreve geldikten sonra iktidar partisinin bir il başkanı olarak Burdur’a daha çok yatırım nasıl gelebilir, hizmetlerden nasıl daha çok faydalanılabilir bunun mücadelesini verdiklerini, bunu da ancak birlikte ve beraberce mücadele ederek başarabileceklerini, bu mücadelenin içerisinde basınından idarecilerine, siyasilerden herkese varıncaya kadar katkı sağlanması gerektiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da görevinde başarılar dileyerek, “İktidar partisinin bir il başkanı olarak bu yükün çoğu sizlerin sırtına, Allah yardımcınız olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.