AK PARTİ’DEN BUTSO’YA ZİYARET

Gündem 13.01.2021 - 11:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’DEN BUTSO’YA ZİYARET

AK Parti Burdur Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Özboyacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, AK Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret ettiler.  Burdur ekonomisi hakkında karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 2021 yılında ticaret ve sanayi alanlarıyla ilgili öngörülerini söyleyip, 2020 yılında yapılan faaliyetlerini özetledi. Başkan Yusuf Keyik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Bayram Özçelik ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür etti. Ziyarette BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım,  Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Ozan Kısaoğlu, İzzet Geçer ve BUTSO Meclis Üyesi İsmet Varol da hazır bulundular.
AK Parti Burdur Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Özboyacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, AK Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret ettiler. 

Burdur ekonomisi hakkında karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 2021 yılında ticaret ve sanayi alanlarıyla ilgili öngörülerini söyleyip, 2020 yılında yapılan faaliyetlerini özetledi. Başkan Yusuf Keyik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Bayram Özçelik ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyarette BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım,  Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Ozan Kısaoğlu, İzzet Geçer ve BUTSO Meclis Üyesi İsmet Varol da hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.