AK PARTİ’DEN BASINA ÖĞLE YEMEĞİ

Gündem 24.07.2018 - 13:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’DEN BASINA ÖĞLE YEMEĞİ

AK Parti Burdur Teşkilatı 24 Temmuz Basın Bayramı için basın mensuplarına öğle yemeği tertip etti.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi; “Güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru tarafsız basındır.” diyerek hem basın mensuplarının gününü kutladı hem de basının Türkiye’deki çalışma koşullarını ve misyon ve vizyonunu tanımladı. BGC Başkanı Kürşat Tuncel de 24 Temmuz gibi önemli günlerde basının sorunlarının masaya yatırıldığını, bu konuda internet gazeteciliği ve basılı yayın kanunlarında değişikliğe gidilmek üzere olunduğunu, bunun için de gerekli düzenlemelerin çok yakında yapılacağının beklendiğini belirterek, AK Parti İl başkanı Volkan Mengi’nin nezdinde yemek için teşekkür etti.  
AK Parti Burdur Teşkilatı 24 Temmuz Basın Bayramı için basın mensuplarına öğle yemeği tertip etti.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi; “Güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru tarafsız basındır.” diyerek hem basın mensuplarının gününü kutladı hem de basının Türkiye’deki çalışma koşullarını ve misyon ve vizyonunu tanımladı.

BGC Başkanı Kürşat Tuncel de 24 Temmuz gibi önemli günlerde basının sorunlarının masaya yatırıldığını, bu konuda internet gazeteciliği ve basılı yayın kanunlarında değişikliğe gidilmek üzere olunduğunu, bunun için de gerekli düzenlemelerin çok yakında yapılacağının beklendiğini belirterek, AK Parti İl başkanı Volkan Mengi’nin nezdinde yemek için teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.