AK PARTİ DEMRE KADIN KOLLARI AVCI'YLA DEVAM DEDİ

Siyaset 20.01.2015 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ DEMRE KADIN KOLLARI AVCI'YLA DEVAM DEDİ

AK PARTİ DEMRE KADIN KOLLARI AVCI'YLA DEVAM DEDİ
Ak Parti Demre Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Avcı, tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçildi.  Demre Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, belediye meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı. Kongre öncesi konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, kadınların çalışma alanlarında daha etkin pozisyonlara getirebilmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Yeni kadın kolları yönetimine başarı dileğinde bulunan Özkoç, Yolumuz çok uzun hedefimiz büyük. Genel seçimlerde göstereceğimiz başarı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na bir güvenoyu niteliği taşıyacak" dedi. Demre’de oy kullanan 13.800 vatandaştan yarısının bayan olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Bayram Arıcı, “ Yerel seçimlerde kazandığımız başarının arkasında sizlerin katkısı çok büyük. Yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de bu çalışmalarımızı ve başarılarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ise, her başarılı erkeğin arkasında bir bayanın olduğunu söyleyerek, Fatma Avcı ve ekibine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu. Son olarak söz alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı da, Ak Parti kongrelerinin bayram havasında geçtiğini belirterek, “ Diğer partilerde kavga gürültü olurken bizim kongremizde bayram havasında gerçekleşir. Kongrelerin teşkilatlanmalar için bir yenileme sürecidir. Kongremizden elde edeceğimiz birlik ve beraberlik anlayışıyla ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için azimle mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından geçilen seçimde, 400 delegeden 150'si oy kullandı. Mevcut Başkan Fatma Avcı, yeniden Demre İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilerek güven tazeledi.
AK PARTİ DEMRE KADIN KOLLARI AVCI'YLA DEVAM DEDİ

Ak Parti Demre Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Avcı, tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçildi. 
Demre Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, belediye meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.
Kongre öncesi konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, kadınların çalışma alanlarında daha etkin pozisyonlara getirebilmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Yeni kadın kolları yönetimine başarı dileğinde bulunan Özkoç, Yolumuz çok uzun hedefimiz büyük. Genel seçimlerde göstereceğimiz başarı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na bir güvenoyu niteliği taşıyacak" dedi.
Demre’de oy kullanan 13.800 vatandaştan yarısının bayan olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Bayram Arıcı, “ Yerel seçimlerde kazandığımız başarının arkasında sizlerin katkısı çok büyük. Yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de bu çalışmalarımızı ve başarılarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ise, her başarılı erkeğin arkasında bir bayanın olduğunu söyleyerek, Fatma Avcı ve ekibine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu.
Son olarak söz alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı da, Ak Parti kongrelerinin bayram havasında geçtiğini belirterek, “ Diğer partilerde kavga gürültü olurken bizim kongremizde bayram havasında gerçekleşir. Kongrelerin teşkilatlanmalar için bir yenileme sürecidir. Kongremizden elde edeceğimiz birlik ve beraberlik anlayışıyla ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için azimle mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından geçilen seçimde, 400 delegeden 150'si oy kullandı. Mevcut Başkan Fatma Avcı, yeniden Demre İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilerek güven tazeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.