AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 28 ŞUBAT’TA YAPILACAK

Siyaset 26.02.2015 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 28 ŞUBAT’TA YAPILACAK

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 28 ŞUBAT’TA YAPILACAK
AK Parti'ye olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş, temayül yoklamasının 28 Şubat Cumartesi günü 23. dönem Antalya Milletvekili, 60. hükümet Adalet Bakanı ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Ali Şahin'in de katılımı ile Kepez Arena'da yapılacağını söyledi.  Temayülde 2400 parti temsilcisinin oy kullanacağını kaydeden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekil aday adaylık başvurularının 20 Şubat tarihinde sona erdiğini hatırlatarak, “Başvuru süresi dolduğunda 116 arkadaşımız AK Parti'de aktif olarak siyaset yapmak istediklerini, milletvekil adayı olmak istediklerini dile getirdiler. AK Parti'ye Türkiye genelinde tam 6 bin 223 arkadaşımız başvuruda bulundu. AK Parti 7 Haziran seçimlerinden de yeni anayasayı yapacak bir güçle çıkacaktır. Partimize olan teveccüh 7 Haziran'ın müjdeleyicisidir” dedi. Milletvekil aday adaylarının her birinin milletvekilliği yapabilecek kapasitede ve donanımda insanlar olduğunu ifade eden Taş, “Bu kutlu dava yoluna çıkan her bir arkadaşımıza başarılar diliyorum. 116 aday adayı arkadaşımızdan 14'ü milletvekil adayı olacak. Milletvekil aday belirleme kriterlerinden bir tanesi olan ilgili teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla temayül yoklamasını gerçekleştireceğiz.Temayül aday belirlemede tek başına belirleyici değil ama önemli bir etken olacaktır” diye konuştu.
AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 28 ŞUBAT’TA YAPILACAK

AK Parti'ye olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş, temayül yoklamasının 28 Şubat Cumartesi günü 23. dönem Antalya Milletvekili, 60. hükümet Adalet Bakanı ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Ali Şahin'in de katılımı ile Kepez Arena'da yapılacağını söyledi. 
Temayülde 2400 parti temsilcisinin oy kullanacağını kaydeden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekil aday adaylık başvurularının 20 Şubat tarihinde sona erdiğini hatırlatarak, “Başvuru süresi dolduğunda 116 arkadaşımız AK Parti'de aktif olarak siyaset yapmak istediklerini, milletvekil adayı olmak istediklerini dile getirdiler. AK Parti'ye Türkiye genelinde tam 6 bin 223 arkadaşımız başvuruda bulundu. AK Parti 7 Haziran seçimlerinden de yeni anayasayı yapacak bir güçle çıkacaktır. Partimize olan teveccüh 7 Haziran'ın müjdeleyicisidir” dedi.
Milletvekil aday adaylarının her birinin milletvekilliği yapabilecek kapasitede ve donanımda insanlar olduğunu ifade eden Taş, “Bu kutlu dava yoluna çıkan her bir arkadaşımıza başarılar diliyorum. 116 aday adayı arkadaşımızdan 14'ü milletvekil adayı olacak. Milletvekil aday belirleme kriterlerinden bir tanesi olan ilgili teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla temayül yoklamasını gerçekleştireceğiz.Temayül aday belirlemede tek başına belirleyici değil ama önemli bir etken olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.