AK PARTİ BURDUR TEMAYÜLÜNDE SÜRPRİZ SONUÇ

Siyaset 04.03.2015 - 17:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ BURDUR TEMAYÜLÜNDE SÜRPRİZ SONUÇ

AK Parti Burdur Teşkilatının geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayülünde ilk 4 sıra belli oldu.
AK Parti Burdur Teşkilatının geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayülünde ilk 4 sıra belli oldu. Bucak’tan Adem Şengül’ün birinci sırada çıkması sürpriz sonuç şeklinde değerlendirilirken ikinci sırada İbrahim Şimşek, üçüncü sırada Kamil Özcan ve dördüncü sırada da Süleyman Faki yer aldı. AK Parti Delegelerinin oylarıyla belirlenen bu ilk dört sıra, AK Parti Genel Merkezinden gelecek sonuca göre yeniden belirlenecek.  DÜZENLEME 05.03.2015 09.00 : Elimizde iki tane veri vardır. Bu verilerden bir tanesi İbrahim Şimşek'in yaklaşık  100 oy farkla ilk sırada yer aldığı, ikinci veri ise; Adem Şengül'ün 17 oy farkla birinci çıktığıdır. Diğer adayların sıralamasında bir değişikliğin olmadığı tespit edilmiştir. Sayın okuyucularımız; kesin bilgiler geldiği zaman haberimiz güncellenecektir.
AK Parti Burdur Teşkilatının geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayülünde ilk 4 sıra belli oldu.

AK Parti Burdur Teşkilatının geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayülünde ilk 4 sıra belli oldu.

Bucak’tan Adem Şengül’ün birinci sırada çıkması sürpriz sonuç şeklinde değerlendirilirken ikinci sırada İbrahim Şimşek, üçüncü sırada Kamil Özcan ve dördüncü sırada da Süleyman Faki yer aldı. AK Parti Delegelerinin oylarıyla belirlenen bu ilk dört sıra, AK Parti Genel Merkezinden gelecek sonuca göre yeniden belirlenecek. 

DÜZENLEME 05.03.2015 09.00 : Elimizde iki tane veri vardır. Bu verilerden bir tanesi İbrahim Şimşek'in yaklaşık  100 oy farkla ilk sırada yer aldığı, ikinci veri ise; Adem Şengül'ün 17 oy farkla birinci çıktığıdır. Diğer adayların sıralamasında bir değişikliğin olmadığı tespit edilmiştir. Sayın okuyucularımız; kesin bilgiler geldiği zaman haberimiz güncellenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.