AK Parti Burdur Mv. Reşat PETEK'ten Müjde!

Spor 13.03.2018 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Burdur Mv. Reşat PETEK'ten Müjde!

AK Parti Burdur Mv. Reşat PETEK'ten Müjde!
15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat PETEK’ten Müjde!   Milletvekili PETEK: “Burdur Merkez’de FİBA onaylı ahşap parke, klima santrali, skorbord, çevre düzenleme, elektrik ve mekanik tesisat imalatları dahil, zemin + 1 + 2. kat (tesisat katı), 1 Adet 8843,45 m² Betonarme 3000 kişilik Burdur Spor Salonu İkmal İnşaatı yapım ihalesi 05.04.2018 tarihinde yapılacak olup,  yaklaşık 550 gün içerisinde bu yatırım hemşerilerimin hizmetine sunulacaktır.    Bu hizmetlerin temel amacının sporu sevdirmek, ülkesini ve milletini seven gençleri dim dik ayakta tutmak olduğunu vurguladı ve Burdur’da sporun daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz.Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde, Burdur 6. Olağan İl Kongresi için İlimize teşrif ettiklerinde hemşehrilerimize müjdeyi veren başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Beye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  
AK Parti Burdur Mv. Reşat PETEK'ten Müjde!
15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat PETEK’ten Müjde!
 
Milletvekili PETEK: “Burdur Merkez’de FİBA onaylı ahşap parke, klima santrali, skorbord, çevre düzenleme, elektrik ve mekanik tesisat imalatları dahil, zemin + 1 + 2. kat (tesisat katı), 1 Adet 8843,45 m² Betonarme 3000 kişilik Burdur Spor Salonu İkmal İnşaatı yapım ihalesi 05.04.2018 tarihinde yapılacak olup,  yaklaşık 550 gün içerisinde bu yatırım hemşerilerimin hizmetine sunulacaktır. 
 
Bu hizmetlerin temel amacının sporu sevdirmek, ülkesini ve milletini seven gençleri dim dik ayakta tutmak olduğunu vurguladı ve Burdur’da sporun daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz.Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde, Burdur 6. Olağan İl Kongresi için İlimize teşrif ettiklerinde hemşehrilerimize müjdeyi veren başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Beye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.