AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Gündem 12.01.2021 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret ederek pandemi sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı...
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur ve Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti.    Koronavirüs salgınında yoğun çalışmaları ile gönülleri kazanan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret ederek pandemi sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Pandeminin kahramanlarının her zaman yanında olduklarını belirten Milletvekili Yasin Uğur, " Burdur Devlet Hastanesi Başhekimimiz Dr. Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimimizi ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Geçtiğimiz bu zorlu sürecin baş kahramanları sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı.    
Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret ederek pandemi sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı...

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur ve Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti. 

 

Koronavirüs salgınında yoğun çalışmaları ile gönülleri kazanan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret ederek pandemi sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Pandeminin kahramanlarının her zaman yanında olduklarını belirten Milletvekili Yasin Uğur, " Burdur Devlet Hastanesi Başhekimimiz Dr. Nedim Ongun ve Bucak Devlet Hastanesi Yönetimimizi ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Geçtiğimiz bu zorlu sürecin baş kahramanları sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.