AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’A YENİ KOMİSYON ÜYELİĞİ GÖREVİ

Gündem 12.11.2020 - 08:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’A YENİ KOMİSYON ÜYELİĞİ GÖREVİ

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur’a yeni komisyon üyeliği görevi…
AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur TBMM İstihbarat ve Güvenlik Komisyonu üyesi seçildi.   Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 11 Kasım Çarşamba günü TBMM Genel kurulunda AK Parti Grup Yönetiminin takdiriyle AK Parti kontenjanından oy birliğiyle TBMM İstihbarat ve Güvenlik Komisyonuna üye olarak seçildi. Daha önce TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi olan Uğur, böylelikle TBMM’de AK Parti Burdur Milletvekili olarak iki komisyonu birden temsil edecek.    
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur’a yeni komisyon üyeliği görevi…

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur TBMM İstihbarat ve Güvenlik Komisyonu üyesi seçildi.

 

Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 11 Kasım Çarşamba günü TBMM Genel kurulunda AK Parti Grup Yönetiminin takdiriyle AK Parti kontenjanından oy birliğiyle TBMM İstihbarat ve Güvenlik Komisyonuna üye olarak seçildi. Daha önce TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi olan Uğur, böylelikle TBMM’de AK Parti Burdur Milletvekili olarak iki komisyonu birden temsil edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.