AK PARTİ BURDUR İL KONGRESİ 22 KASIM PAZAR GÜNÜ

Gündem 18.11.2020 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BURDUR İL KONGRESİ 22 KASIM PAZAR GÜNÜ

AK Parti Burdur İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Burdur Merkez Hüsnü Bayer kapalı spor salonunda gerçekleşecek...
İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Burdur teşkilatında il kongresi için de tarih netleşti. AK Parti İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü yapılacak. AK Parti Burdur İl Kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video konferans yoluyla katılması planlanıyor.   AK Parti Burdur İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Burdur Merkez Hüsnü Bayer kapalı spor salonunda gerçekleşecek.   2023 seçimleri için çalışacağız Kongre ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Volkan Mengi, “Pandemi süreci dolayısıyla İlçe kongrelerimizi geç de olsa tamamlayarak Genel Merkezimizin talimatları ve tensipleri ile il kongremizin tarihini belirledik. Katılım, birlik ve beraberlik yönüyle çok güzel kongreleri geride bıraktık. Her kongre bir tazelenme ve yenilenmedir. Bu kongremiz ile birlikte göreve gelecek arkadaşlarımızla 2023 seçimleri için çalışacağız. Uzun vadede ise 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.   İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz “Allah izin verirse Pazar günü gerçekleştireceğimiz 7. Olağan kongremizden de güçlenerek çıkacağız” diyen Başkan Mengi açıklamasında şu ifadelere de yer verdi; “Bugüne kadar geçen süre içerisinde tüm tecrübelerden ders alarak oluşturacağımız daha güçlü ve daha gayretli yönetimlerle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti teşkilatlarının en büyük mücadelesi millete daha fazla nasıl hizmet yapılabileceği yönündedir. Bu sebeple AK Partinin kongreleri bir bayrak yarışıdır. Bizim kongrelerimizde bir dava adamı, görevi başka bir kardeşine devreder ya da kadrosunu yenileyerek yine millete hizmet mücadelesine devam eder. Bizim 19 yıllık başarımızın arka planında ‘halka hizmet, hakka hizmettir’ düsturu vardır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizden beklemiştir. Bizde bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu duygularla 7. Olağan Kongremize tekrardan aday olduğumu belirtirim. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarını ön planda tutarak tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz.” dedi.
AK Parti Burdur İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Burdur Merkez Hüsnü Bayer kapalı spor salonunda gerçekleşecek...

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Burdur teşkilatında il kongresi için de tarih netleşti. AK Parti İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü yapılacak. AK Parti Burdur İl Kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video konferans yoluyla katılması planlanıyor.

 

AK Parti Burdur İl Kongresi 22 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Burdur Merkez Hüsnü Bayer kapalı spor salonunda gerçekleşecek.

 

2023 seçimleri için çalışacağız

Kongre ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Volkan Mengi, “Pandemi süreci dolayısıyla İlçe kongrelerimizi geç de olsa tamamlayarak Genel Merkezimizin talimatları ve tensipleri ile il kongremizin tarihini belirledik. Katılım, birlik ve beraberlik yönüyle çok güzel kongreleri geride bıraktık. Her kongre bir tazelenme ve yenilenmedir. Bu kongremiz ile birlikte göreve gelecek arkadaşlarımızla 2023 seçimleri için çalışacağız. Uzun vadede ise 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

“Allah izin verirse Pazar günü gerçekleştireceğimiz 7. Olağan kongremizden de güçlenerek çıkacağız” diyen Başkan Mengi açıklamasında şu ifadelere de yer verdi; “Bugüne kadar geçen süre içerisinde tüm tecrübelerden ders alarak oluşturacağımız daha güçlü ve daha gayretli yönetimlerle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti teşkilatlarının en büyük mücadelesi millete daha fazla nasıl hizmet yapılabileceği yönündedir. Bu sebeple AK Partinin kongreleri bir bayrak yarışıdır. Bizim kongrelerimizde bir dava adamı, görevi başka bir kardeşine devreder ya da kadrosunu yenileyerek yine millete hizmet mücadelesine devam eder. Bizim 19 yıllık başarımızın arka planında ‘halka hizmet, hakka hizmettir’ düsturu vardır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizden beklemiştir. Bizde bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu duygularla 7. Olağan Kongremize tekrardan aday olduğumu belirtirim. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarını ön planda tutarak tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.