AK PARTİ BURDUR’DA SEÇİM İÇİN YÜRÜDÜ

Siyaset 23.06.2018 - 12:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BURDUR’DA SEÇİM İÇİN YÜRÜDÜ

AK Parti Burdur Teşkilatı ve milletvekili adayları seçim yürüyüşü yaptı.
Yarın gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur milletvekili adayları ve teşkilat NATO mahallesinden yürüyüş yaptı.   CB DANIŞMANI GÜRCAN’DAN DESTEK Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan da memleketindeki seçim yürüyüşüne destek verdi. Yürüyüş kortejinde yer alan Gürcan, hemşerileriyle selamlaştı.   MV ÖZÇELİK’E YAKIN İLGİ Yürüyüş kortejinde diğer milletvekili adayları Yasin Uğur ve Emine Aktaş ile birlikte yürüyen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e yürüyüş boyunca vatandaşlardan yakın ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.   YAYALARA ARAÇ KONVOYU DESTEĞİ AK Parti’nin Seçim Yürüyüşünde araç konvoyları da kortejin ardından yürüyüşe destek oldu. Kortejde CB Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş, İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti’nin tüm teşkilatları yer aldı.
AK Parti Burdur Teşkilatı ve milletvekili adayları seçim yürüyüşü yaptı.

Yarın gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur milletvekili adayları ve teşkilat NATO mahallesinden yürüyüş yaptı.

 

CB DANIŞMANI GÜRCAN’DAN DESTEK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan da memleketindeki seçim yürüyüşüne destek verdi. Yürüyüş kortejinde yer alan Gürcan, hemşerileriyle selamlaştı.

 

MV ÖZÇELİK’E YAKIN İLGİ

Yürüyüş kortejinde diğer milletvekili adayları Yasin Uğur ve Emine Aktaş ile birlikte yürüyen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e yürüyüş boyunca vatandaşlardan yakın ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

YAYALARA ARAÇ KONVOYU DESTEĞİ

AK Parti’nin Seçim Yürüyüşünde araç konvoyları da kortejin ardından yürüyüşe destek oldu.

Kortejde CB Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş, İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti’nin tüm teşkilatları yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.