AK Parti Burdur Ceviz Ezmesi ile Enerji Topladılar

Gündem 29.01.2019 - 14:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Burdur Ceviz Ezmesi ile Enerji Topladılar

AK Parti Burdur Ceviz Ezmesi ile Enerji Topladılar
Burdur AK Parti seçim çalışmalarına TBMM Katip Üyesi ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt İl Başkanı Volkan Mengi ve İlçe Başkanı Hüseyin Okan ile çok sayıda partililerin katıldığı Burdur Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında ceviz ezmesi satışı yapan esnafın önünde durarak bütün partililere Milletvekili Bayram Özçelik tarafından ceviz ezmesi ikram edildi. Seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini belirten Milletvekili Özçelik; ceviz ezmesinin Burdur’umuza özgü bir marka olduğunu, enerji deposu olduğunu, partililerin de bu yoğun tempoda ceviz ezmesi ikram ederek tempoya katkı sağlayacağına inanmaktayım dedi.
AK Parti Burdur Ceviz Ezmesi ile Enerji Topladılar

Burdur AK Parti seçim çalışmalarına TBMM Katip Üyesi ve Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt İl Başkanı Volkan Mengi ve İlçe Başkanı Hüseyin Okan ile çok sayıda partililerin katıldığı Burdur Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında ceviz ezmesi satışı yapan esnafın önünde durarak bütün partililere Milletvekili Bayram Özçelik tarafından ceviz ezmesi ikram edildi. Seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini belirten Milletvekili Özçelik; ceviz ezmesinin Burdur’umuza özgü bir marka olduğunu, enerji deposu olduğunu, partililerin de bu yoğun tempoda ceviz ezmesi ikram ederek tempoya katkı sağlayacağına inanmaktayım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.