AK PARTİ BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT, YÜREKLERİ ISITTI

Gündem 11.12.2018 - 13:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT, YÜREKLERİ ISITTI

2019 Yerel Seçim çalışmalarına ‘’Gönüller Alacağız’’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur Halk Pazarında, tarhana çorbası dağıtarak, vatandaşın içini ısıttı.
2019 yılı Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti İl Başkanlığı gönüller kazanmaya devam ediyor.  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkanı Adayı Deniz Kurt, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve AK Parti Teşkilatı Salı pazarında Vatandaşa ve Esnaflara çorba ikramında bulundu. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Havaların soğuduğu bu günlerde Vatandaşımızın ve Esnafımızın bir nebze olsun içlerini ısıtmak için çorba dağıtmayı düşündük. Biz AK Parti olarak vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” diye konuştu.   AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Adaylığım açıklandığı günden bugüne çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz her yere ve her gönlüne giriyoruz. Bazen bir hasta ziyaretiyle, bazen yaşlılarımızla bazense gençlerimizle 7’den 70’e vatandaşımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz. Asla gösteriş derdinde değiliz. Allah bizlere bu makamı nasip ederse sahada halkıyla iç içe bir belediye başkanı görecekler. Buna herkes emin olsun. Artık soğuyan havada Vatandaşımızın ve Esnafımızın içini bir nebzede ısıtmak istedik” açıklamasında bulundu.
2019 Yerel Seçim çalışmalarına ‘’Gönüller Alacağız’’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur Halk Pazarında, tarhana çorbası dağıtarak, vatandaşın içini ısıttı.

2019 yılı Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti İl Başkanlığı gönüller kazanmaya devam ediyor.  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkanı Adayı Deniz Kurt, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve AK Parti Teşkilatı Salı pazarında Vatandaşa ve Esnaflara çorba ikramında bulundu. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Havaların soğuduğu bu günlerde Vatandaşımızın ve Esnafımızın bir nebze olsun içlerini ısıtmak için çorba dağıtmayı düşündük. Biz AK Parti olarak vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” diye konuştu.

 

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Adaylığım açıklandığı günden bugüne çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz her yere ve her gönlüne giriyoruz. Bazen bir hasta ziyaretiyle, bazen yaşlılarımızla bazense gençlerimizle 7’den 70’e vatandaşımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz. Asla gösteriş derdinde değiliz. Allah bizlere bu makamı nasip ederse sahada halkıyla iç içe bir belediye başkanı görecekler. Buna herkes emin olsun. Artık soğuyan havada Vatandaşımızın ve Esnafımızın içini bir nebzede ısıtmak istedik” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.