AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DA ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Siyaset 27.02.2015 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DA ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DA ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “2002’den bu yanan elhamdülillah girdiğimiz her seçimden zaferle çıktık, inşallah 7 Haziran’da da zaferle çıkacağız” dedi.  AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, “Milletvekili Aday Adayları” tanıtım toplantısında, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri için başvuruda bulunan 21 aday adayı bir araya geldi. Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile milletvekili aday adayları katıldı. Gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Başkan Yurdunuseven, yaklaşan seçimlerin Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması adına önemine vurgu yaparak, seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini ifade etti. AK Parti’nin seçim zaferlerinin ardında parti olarak 3 önemli unsurun bulunduğunu kaydeden Başkan Yurdunuseven, “AK Partinin üç önemli unsuru vardır. Birincisi özgüven, 2002’den beridir girdiğimiz seçimlerden Elhamdülillah zaferle çıkan, her seçimden birinci çıkmış partiyiz. Buna ne kadar hamd etsek azdır. İkinci önemli özelliğimiz, iyi niyetimiz, iyi niyetli olmamız. Biz her zaman sevgiden yana olduk, diğer partiler ise her zaman şiddetten yana oldu. Biz her zaman insanları sandığa çağırdık, onlar sokağa çağırdı. Takdir sizlerin. Üçüncüsü de disiplin, biz her zaman disiplinli olduk ve böylede olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu unsurlarla bu seçimlerden de zaferle çıkacağız” diye konuştu. Gerçekleştirilen toplantıda her milletvekili aday adayının 5 dakika kendisini tanıtma izni verildiği toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DA ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “2002’den bu yanan elhamdülillah girdiğimiz her seçimden zaferle çıktık, inşallah 7 Haziran’da da zaferle çıkacağız” dedi. 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, “Milletvekili Aday Adayları” tanıtım toplantısında, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri için başvuruda bulunan 21 aday adayı bir araya geldi. Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile milletvekili aday adayları katıldı. Gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Başkan Yurdunuseven, yaklaşan seçimlerin Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması adına önemine vurgu yaparak, seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini ifade etti. AK Parti’nin seçim zaferlerinin ardında parti olarak 3 önemli unsurun bulunduğunu kaydeden Başkan Yurdunuseven, “AK Partinin üç önemli unsuru vardır. Birincisi özgüven, 2002’den beridir girdiğimiz seçimlerden Elhamdülillah zaferle çıkan, her seçimden birinci çıkmış partiyiz. Buna ne kadar hamd etsek azdır. İkinci önemli özelliğimiz, iyi niyetimiz, iyi niyetli olmamız. Biz her zaman sevgiden yana olduk, diğer partiler ise her zaman şiddetten yana oldu. Biz her zaman insanları sandığa çağırdık, onlar sokağa çağırdı. Takdir sizlerin. Üçüncüsü de disiplin, biz her zaman disiplinli olduk ve böylede olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu unsurlarla bu seçimlerden de zaferle çıkacağız” diye konuştu.
Gerçekleştirilen toplantıda her milletvekili aday adayının 5 dakika kendisini tanıtma izni verildiği toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.