AK KADINLARDAN 4. GENEL KURUL

Siyaset 27.02.2015 - 12:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK KADINLARDAN 4. GENEL KURUL

İl Başkanı Serpil Ekinci; “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir”
İl Başkanı Serpil Ekinci; “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir” AK Parti Burdur Kadın Kollarının 4. Olağan Genel Kurulu Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantı olağan gündem gerçekleştirilmeleriyle sürdü. Divan Başkanlığını Batman’da görev yapan MYK üyesi Şaziye Gündüz, Başkan Yardımcılığını Birkan İş, Divan Üyeliklerini de Hatice Dalgar ve Ümran Ulu aldı. Burdur AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir. Siyasetteki bu çorbada bizim de tuzumuzun olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Türkiye Genelinde 4 milyona yakın üyesi ile AK Parti Kadın Kolları önemli bir harekettir. Bizler İl Teşkilatı olarak yeni dönemde de kapı kapı çalışmaya talibiz” dedi. Milletvekili Bayram Özçelik AK Parti’nin neden Türkiye Partisi olduğunu çeşitli örnekler verip, savunarak muhalefet partilerine çok ağır bil dille yüklendi. İl Başkanı Ömer Bütüner de 9 seçimde kazanan AK Parti’nin bu başarısında kadınların büyük payı olduğunu söyleyip, AK Parti olarak kavga ve gerginlik içerisinde olmadıklarını-olmayacaklarını belirtti. Genel Kurul, faaliyet raporlarının okunması ve İl Kadın Kolları Başkanının tanıtımı ile seçim şeklinde devam etti. 
İl Başkanı Serpil Ekinci; “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir”

İl Başkanı Serpil Ekinci; “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir”

AK Parti Burdur Kadın Kollarının 4. Olağan Genel Kurulu Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantı olağan gündem gerçekleştirilmeleriyle sürdü. Divan Başkanlığını Batman’da görev yapan MYK üyesi Şaziye Gündüz, Başkan Yardımcılığını Birkan İş, Divan Üyeliklerini de Hatice Dalgar ve Ümran Ulu aldı. Burdur AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci “Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir. Siyasetteki bu çorbada bizim de tuzumuzun olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Türkiye Genelinde 4 milyona yakın üyesi ile AK Parti Kadın Kolları önemli bir harekettir. Bizler İl Teşkilatı olarak yeni dönemde de kapı kapı çalışmaya talibiz” dedi.

Milletvekili Bayram Özçelik AK Parti’nin neden Türkiye Partisi olduğunu çeşitli örnekler verip, savunarak muhalefet partilerine çok ağır bil dille yüklendi.

İl Başkanı Ömer Bütüner de 9 seçimde kazanan AK Parti’nin bu başarısında kadınların büyük payı olduğunu söyleyip, AK Parti olarak kavga ve gerginlik içerisinde olmadıklarını-olmayacaklarını belirtti.

Genel Kurul, faaliyet raporlarının okunması ve İl Kadın Kolları Başkanının tanıtımı ile seçim şeklinde devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.