AK GENÇLİKTEN DERGİMİZE ZİYARET

Gündem 08.06.2016 - 17:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK GENÇLİKTEN DERGİMİZE ZİYARET

BURDUR AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DERGİMİZİ ZİYARET ETTİ.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek, Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüştü.  Yapılan görüşmede AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, nezaket ziyaretleri kapsamında Dergi Ayrıntı’yı da ziyaret ettiklerini,  bölgesel ve akademik olması yönüyle Burdur’daki Dergi Ayrıntı’nın önemini vurguladı. Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş ise gençliğin önemini, fikir üretmenin Türk toplumuna ve Burdur’a sağladığı faydalarını vurgulayarak sürdürdüğü konuşmasında Dergi Ayrıntı’nın ve www.bakayrinti.com bölgesel haber sitesinin kuruluşlarından bugüne geçen süreci, tarihçesini ve özelliklerini aktardı. 
BURDUR AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DERGİMİZİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek, Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüştü.  Yapılan görüşmede AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, nezaket ziyaretleri kapsamında Dergi Ayrıntı’yı da ziyaret ettiklerini,  bölgesel ve akademik olması yönüyle Burdur’daki Dergi Ayrıntı’nın önemini vurguladı.

Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş ise gençliğin önemini, fikir üretmenin Türk toplumuna ve Burdur’a sağladığı faydalarını vurgulayarak sürdürdüğü konuşmasında Dergi Ayrıntı’nın ve www.bakayrinti.com bölgesel haber sitesinin kuruluşlarından bugüne geçen süreci, tarihçesini ve özelliklerini aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.