AK Gençlikten 81 ilde Çevre Hareketi

Gündem 09.09.2018 - 22:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Gençlikten 81 ilde Çevre Hareketi

Burdur'da AK Gençlikten 81 ilde Çevre Hareketi
AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Teşkilatı Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen AK Gençlik Çevre Hareketi etkinliği kapsamında Alyazmalım piknik alanında basın açıklaması ve çevre temizliği yaptı.   Temizlik sonrasında da basın açıklaması yapıldı:   “AK Parti Gençlik Kolları olarak bugün çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına “ #AkGençlikÇevreHareketi “ sloganımızla 81 ilimizi kapsayan eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza atıyoruz. Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımız, belediyelerimiz ve aramızda bulunan konuklarımız ile caddelerde, parklarda, sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızı arttırmayı gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile öncelikle aramızda bulunan tüm misafirlerimize ve etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz. Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.”  
Burdur'da AK Gençlikten 81 ilde Çevre Hareketi

AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Teşkilatı Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen AK Gençlik Çevre Hareketi etkinliği kapsamında Alyazmalım piknik alanında basın açıklaması ve çevre temizliği yaptı.

 

Temizlik sonrasında da basın açıklaması yapıldı:
 

“AK Parti Gençlik Kolları olarak bugün çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına

“ #AkGençlikÇevreHareketi “ sloganımızla 81 ilimizi kapsayan eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza atıyoruz.

Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımız, belediyelerimiz ve aramızda bulunan konuklarımız ile caddelerde, parklarda, sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz.

Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızı arttırmayı gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir.

Bu vesile ile öncelikle aramızda bulunan tüm misafirlerimize ve etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz.

Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.