AK GENÇLİK KURT İÇİN KAPI KAPI GEZİYOR

09.02.2019 - 10:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK GENÇLİK KURT İÇİN KAPI KAPI GEZİYOR

AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genç esnafa ziyaret gerçekleştiriyor.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genç esnafa ziyaret gerçekleştiriyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Deniz Kurt’a destek vermek için sahaya inen AK Parti Gençlik Kolları ekibi kapı kapı dolaşarak oy istedi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gençliğe her zaman önem verdiğini belirten AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı; ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her alanda olduğu gibi Siyasette de gençlere önemini her zaman dile getiriyor. En son yapılan düzenlemeyle seçilme yaşını onsekiz’e indiren Cumhurbaşkanımız, gençlerin her daim siyasette etkin olmalarını istiyor. Bizlerde bu yerel seçimde belediye başkan adayımız Deniz Kurt için sahalara inerek Burdur’da Genel Başkanımızın Genç temsilcileri olarak Burdurlu Genç esnaf kardeşlerimizi ziyarette bulunarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt için destek istiyor, Genç esnaf kardeşlerimizin taleplerini dinleyerek istişare etme fırsatı buluyoruz’’ dedi.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genç esnafa ziyaret gerçekleştiriyor.

AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genç esnafa ziyaret gerçekleştiriyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Deniz Kurt’a destek vermek için sahaya inen AK Parti Gençlik Kolları ekibi kapı kapı dolaşarak oy istedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gençliğe her zaman önem verdiğini belirten AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı; ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her alanda olduğu gibi Siyasette de gençlere önemini her zaman dile getiriyor. En son yapılan düzenlemeyle seçilme yaşını onsekiz’e indiren Cumhurbaşkanımız, gençlerin her daim siyasette etkin olmalarını istiyor. Bizlerde bu yerel seçimde belediye başkan adayımız Deniz Kurt için sahalara inerek Burdur’da Genel Başkanımızın Genç temsilcileri olarak Burdurlu Genç esnaf kardeşlerimizi ziyarette bulunarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt için destek istiyor, Genç esnaf kardeşlerimizin taleplerini dinleyerek istişare etme fırsatı buluyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.