Ahırdan kaçan dana, bir evin çatısına çıktı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 02.05.2020 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ahırdan kaçan dana, bir evin çatısına çıktı

Burdur'da ahırdan kaçan dana, bir evin çatısına çıktı
Burdur'un Bucak ilçesinde bir evin çatısına çıkan dana çevre sakinlerinin uzun süren çabasıyla bulunduğu yerden indirildi. İlçeye bağlı Çamlık köyünde Mesut Uğraş'a ait olduğu öğrenilen dana ağırdan kaçtı. Ahırın yere yakın bölgesinden çatıya çıkan dana, oradan da başka bir evin çatısına atladı. Danayı çatıdan indirmek için çaba harcayan Uğraş'a köy sakinleri de yardımcı oldu.    Bir süre çatıda kalan ve kiremitlere zarar veren dana, uzun süren uğraşlar sonucu bulunduğu yerden indirildi.
Burdur'da ahırdan kaçan dana, bir evin çatısına çıktı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir evin çatısına çıkan dana çevre sakinlerinin uzun süren çabasıyla bulunduğu yerden indirildi.

İlçeye bağlı Çamlık köyünde Mesut Uğraş'a ait olduğu öğrenilen dana ağırdan kaçtı. Ahırın yere yakın bölgesinden çatıya çıkan dana, oradan da başka bir evin çatısına atladı.

Danayı çatıdan indirmek için çaba harcayan Uğraş'a köy sakinleri de yardımcı oldu. 

 

Bir süre çatıda kalan ve kiremitlere zarar veren dana, uzun süren uğraşlar sonucu bulunduğu yerden indirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.