AĞLASUN POLİSİ ESRAR OPERASYONU YAPTI

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.01.2014 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AĞLASUN POLİSİ ESRAR OPERASYONU YAPTI

6 Kişi 100 gram esrar maddesiyle yakalandı
Ağlasun İlçesinde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Amirliği Ekipleri esrar maddesi temin ettiği ve kullandırdığı şüphesiyle takibe aldığı ticari taksiyi içinde aralarında inşaat işçisi ve öğrencilerinde bulunduğu 6 kişi ve 100 gram esrar maddesi ile suçüstü yakaladı.       İlçenin Hamam Mahallesi Hergele yeri mevkiinde seyreden 07 T 0650 Plakalı Ticari Taksiyi ihbar üzerine takibe alan Ağlasun Emniyet Ekipleri, şüphelilerce fark edilmesiyle birlikte kaçmaya başladığı ve kaçarken de siyah bir poşeti yola attıkları belirtildi. Aracın çıkmaz sokağa girmesiyle yakayı elen veren şüpheli kişiler Polislerce yakalanıp Emniyete getirildi. Aracın Antalya İlinden akşamüstü Ağlasun İlçesine geldiğini tespit eden Polis Ekipleri, araç içinden atılan siyah poşet içinde yaklaşık 100 gram esrar maddesini ele geçirdiler. Yapılan kontrollerde taksi Şoförü Y.B.Ç. (21), Ağlasun MYO 1. sınıf öğrencisi E.H. (19), 2. sınıf öğrencisi M.Ü.(22), A.K.(21) inşaat işçisi S.O.(27) ve M.K.(19)  yaklaşık 100 gram esrar maddesi ile yakalandı. Araç çevresinde yapılan araştırmada beyaz A4 kâğıtlarında sarılmış halde ot ile tabir edilen esrar maddesi ile 11 adet kağıtlara sarılmış ve 1 adette poşet dışında olmak üzere toplamda 100 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.     6 Şüpheli şahısın Ağlasun Polis Merkezinde alınan ifadelerinin ardından İlçe Hastanesine sevk edildiği, alınan doktor raporunun ardından Burdur Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek Soruşturma başlatıldığı belirtildi.     Ağlasun Polisi son zamanlarda İlçede başarılı operasyonlarla huzur ve sükûneti sağlamakta önemli adımlar attığı belirtildi.
6 Kişi 100 gram esrar maddesiyle yakalandı

Ağlasun İlçesinde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Amirliği Ekipleri esrar maddesi temin ettiği ve kullandırdığı şüphesiyle takibe aldığı ticari taksiyi içinde aralarında inşaat işçisi ve öğrencilerinde bulunduğu 6 kişi ve 100 gram esrar maddesi ile suçüstü yakaladı.

      İlçenin Hamam Mahallesi Hergele yeri mevkiinde seyreden 07 T 0650 Plakalı Ticari Taksiyi ihbar üzerine takibe alan Ağlasun Emniyet Ekipleri, şüphelilerce fark edilmesiyle birlikte kaçmaya başladığı ve kaçarken de siyah bir poşeti yola attıkları belirtildi. Aracın çıkmaz sokağa girmesiyle yakayı elen veren şüpheli kişiler Polislerce yakalanıp Emniyete getirildi. Aracın Antalya İlinden akşamüstü Ağlasun İlçesine geldiğini tespit eden Polis Ekipleri, araç içinden atılan siyah poşet içinde yaklaşık 100 gram esrar maddesini ele geçirdiler. Yapılan kontrollerde taksi Şoförü Y.B.Ç. (21), Ağlasun MYO 1. sınıf öğrencisi E.H. (19), 2. sınıf öğrencisi M.Ü.(22), A.K.(21) inşaat işçisi S.O.(27) ve M.K.(19)  yaklaşık 100 gram esrar maddesi ile yakalandı. Araç çevresinde yapılan araştırmada beyaz A4 kâğıtlarında sarılmış halde ot ile tabir edilen esrar maddesi ile 11 adet kağıtlara sarılmış ve 1 adette poşet dışında olmak üzere toplamda 100 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

    6 Şüpheli şahısın Ağlasun Polis Merkezinde alınan ifadelerinin ardından İlçe Hastanesine sevk edildiği, alınan doktor raporunun ardından Burdur Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek Soruşturma başlatıldığı belirtildi.

    Ağlasun Polisi son zamanlarda İlçede başarılı operasyonlarla huzur ve sükûneti sağlamakta önemli adımlar attığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.