AĞIRLAŞTIRLMIŞ MÜEBBET HAPSİNE ÇARPTIRILDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 25.09.2020 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AĞIRLAŞTIRLMIŞ MÜEBBET HAPSİNE ÇARPTIRILDI

Isparta'da eşini eşarpla boğan sanık ağırlaştırılmış müebbet hapsine çarptırıldı.
Isparta'da eşini eşarpla boğduğu gerekçesiyle yargılanan sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutukla sanık Ferhat Taşpınar (25) ile avukatı ve maktul Ümmühan Taşpınar'ın (22) babası Yakup Şahin hazır bulundu. Son sözü sorulan sanık Ferhat Taşpınar, "Takdir mahkemenindir." dedi.  Mahkeme heyeti, sanık Ferhat Taşpınar'a "Eşini kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.  Sanık Taşpınar, karara itiraz etmek istediğini söyledi. Mahkeme heyeti de sanığın itiraz talebini reddederek, cezasında herhangi bir indirime gitmedi. Isparta'da 16 Ekim 2018'de 3 çocuk annesi Ümmühan Taşpınar, kamyon şoförü kocası Ferhat Taşpınar tarafından eşarpla boğulmuş ve kadının cesedi Keçiborlu-Dinar yolu yakınında bir su kanalında çalılıkların arasında bulunmuştu. 
Isparta'da eşini eşarpla boğan sanık ağırlaştırılmış müebbet hapsine çarptırıldı.

Isparta'da eşini eşarpla boğduğu gerekçesiyle yargılanan sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutukla sanık Ferhat Taşpınar (25) ile avukatı ve maktul Ümmühan Taşpınar'ın (22) babası Yakup Şahin hazır bulundu.

Son sözü sorulan sanık Ferhat Taşpınar, "Takdir mahkemenindir." dedi. 

Mahkeme heyeti, sanık Ferhat Taşpınar'a "Eşini kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. 

Sanık Taşpınar, karara itiraz etmek istediğini söyledi. Mahkeme heyeti de sanığın itiraz talebini reddederek, cezasında herhangi bir indirime gitmedi.

Isparta'da 16 Ekim 2018'de 3 çocuk annesi Ümmühan Taşpınar, kamyon şoförü kocası Ferhat Taşpınar tarafından eşarpla boğulmuş ve kadının cesedi Keçiborlu-Dinar yolu yakınında bir su kanalında çalılıkların arasında bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.