AFYONLU NOTERİN SIR ÖLÜMÜ…

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2015 - 15:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONLU NOTERİN SIR ÖLÜMÜ…

DENİZLİ’DE EVİNDE ÖLÜ BULUNAN SANDIKLILI NOTER TOPRAĞA VERİLDİ
Denizli’de evinde ölü bulunan ve aslen Sandıklılı olan noter Ahmet Ar, bugün düzenlenen cenaze törenin ardından memleketinde toprağa verildi. Denizli’nin Çameli ilçesinde noterlik yapan Ahmet Ar, dün evinde ölü olarak bulunmuştu. Ar’ın noter’lik dairesine gelmemesi üzerine şüphelenen noter çalışanı, durumu polise haber vermiş, çilingir yardımıyla girilen evde polis noter Ahmet Ar'ın cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Ar’ın yapılan incelemelerinde ardından Çameli Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi bugün memleketi olan Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Afyonkarahisar Barosu temsilcileri ve Sandıklı’dan çok sayıda avukat katıldı.
DENİZLİ’DE EVİNDE ÖLÜ BULUNAN SANDIKLILI NOTER TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli’de evinde ölü bulunan ve aslen Sandıklılı olan noter Ahmet Ar, bugün düzenlenen cenaze törenin ardından memleketinde toprağa verildi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde noterlik yapan Ahmet Ar, dün evinde ölü olarak bulunmuştu. Ar’ın noter’lik dairesine gelmemesi üzerine şüphelenen noter çalışanı, durumu polise haber vermiş, çilingir yardımıyla girilen evde polis noter Ahmet Ar'ın cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Ar’ın yapılan incelemelerinde ardından Çameli Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi bugün memleketi olan Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Afyonkarahisar Barosu temsilcileri ve Sandıklı’dan çok sayıda avukat katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.