Afyonkarahisar Valisinden Afrin gazisine ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 08:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar Valisinden Afrin gazisine ziyaret

Afrin’e yapılan 'Zeytin Dalı Harekatında' vurularak gazi olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Musa Yasin Demirel’i Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ziyaret etti. İsçehisar ilçesindeki Afrin gazisini ziyaret ederek acil şifalar temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, yine İscehisar ilçesinde bulunan şehit aileleriyle de bir araya geldi. Tüm şehitleri rahmet ve minnetle anan Vali Tutulmaz, ailelere şükran duygularını iletti. Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretine İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan'da eşlik etti.

Afrin’e yapılan 'Zeytin Dalı Harekatında' vurularak gazi olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Musa Yasin Demirel’i Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ziyaret etti.

İsçehisar ilçesindeki Afrin gazisini ziyaret ederek acil şifalar temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, yine İscehisar ilçesinde bulunan şehit aileleriyle de bir araya geldi. Tüm şehitleri rahmet ve minnetle anan Vali Tutulmaz, ailelere şükran duygularını iletti.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretine İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.