“AFYONKARAHİSAR MEDYASINDA TELSİZ DAVASI

Gündem 26.02.2016 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“AFYONKARAHİSAR MEDYASINDA TELSİZ DAVASI

“AFYONKARAHİSAR’DA POLİS TELSİZİNDEN GEÇEN ANONS VE ANONSUN SONRASINDAKİ GELİŞMELERDE AJANS MUHABİRLERİ TEHDİT EDİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ.”
Önceki gün yaşanan bir olayda polis telsizlerinden Nazmi Saatçi Mahallesinde “yaşlı bir kadın evinde ex oldu bir ekip gönderilsin” şeklinde geçen anonslar üzerine özellikle ajans muhabirleri hemen olayı haberleştirdiler. İddiaya göre;  yapılan haberde ajans muhabirleri; kesin ve net olmayan, kimseyi zan altında bırakmayan ibareler kullanmasına rağmen olayda hayatını kaybeden yaşlı kadının yakınları tarafından gün boyu aranarak tehdit, hakaret ve ağza alınmayacak küfürlerine maruz kaldı. Bu istenmeyen manzara karşısında ajans muhabirleri ise aile üyelerinden otopsi ve ölüm raporu gibi belgeleri talep ederek yeniden haber yapabileceklerini belirtmelerine rağmen yine aile üyelerinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Olayda kendisini gazeteci olarak adlandıran bir şahsın adı geçen aileye karşı ajans muhabirlerini kötüleyip, muhabirlerin ev adreslerine varana kadar aile üyelerine verdiği öne sürüldü. Ayrıca; kendisi uzun yıllar muhabirlik yapan ve daha sonra emekli olan bir gazetecinin, ajans muhabirlerini arayarak yaptığı habere konu olan yaşlı kadının akrabası olduğunu öne sürüp, tıpkı diğer aile fertleri gibi meslektaşını mahkemeye verme ve dövmekle tehdit etmesi olduğu aktarıldı. Afyonkarahisar'daki AFİMED (internet medyası radyo ve tvciler derneği) VE RATEM (radyo ve tv yayıncıları meslek birliği) 'den de geçmiş olsun mesajı yayınlandı. 
“AFYONKARAHİSAR’DA POLİS TELSİZİNDEN GEÇEN ANONS VE ANONSUN SONRASINDAKİ GELİŞMELERDE AJANS MUHABİRLERİ TEHDİT EDİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ.”

Önceki gün yaşanan bir olayda polis telsizlerinden Nazmi Saatçi Mahallesinde “yaşlı bir kadın evinde ex oldu bir ekip gönderilsin” şeklinde geçen anonslar üzerine özellikle ajans muhabirleri hemen olayı haberleştirdiler.

İddiaya göre;  yapılan haberde ajans muhabirleri; kesin ve net olmayan, kimseyi zan altında bırakmayan ibareler kullanmasına rağmen olayda hayatını kaybeden yaşlı kadının yakınları tarafından gün boyu aranarak tehdit, hakaret ve ağza alınmayacak küfürlerine maruz kaldı. Bu istenmeyen manzara karşısında ajans muhabirleri ise aile üyelerinden otopsi ve ölüm raporu gibi belgeleri talep ederek yeniden haber yapabileceklerini belirtmelerine rağmen yine aile üyelerinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Olayda kendisini gazeteci olarak adlandıran bir şahsın adı geçen aileye karşı ajans muhabirlerini kötüleyip, muhabirlerin ev adreslerine varana kadar aile üyelerine verdiği öne sürüldü. Ayrıca; kendisi uzun yıllar muhabirlik yapan ve daha sonra emekli olan bir gazetecinin, ajans muhabirlerini arayarak yaptığı habere konu olan yaşlı kadının akrabası olduğunu öne sürüp, tıpkı diğer aile fertleri gibi meslektaşını mahkemeye verme ve dövmekle tehdit etmesi olduğu aktarıldı.

Afyonkarahisar'daki AFİMED (internet medyası radyo ve tvciler derneği) VE RATEM (radyo ve tv yayıncıları meslek birliği) 'den de geçmiş olsun mesajı yayınlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.