AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEAŞ OPERASYONUNDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş 21.01.2016 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEAŞ OPERASYONUNDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI

AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEAŞ OPERASYONUNDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Afyonkarahisar’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.  Terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Suriye uyruklu S.A.A., ile T.A., N.M.Ö., A.Ç., E.B., M.A. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişlerdi. Hakim karşısına çıkan 6 zanlıdan Suriye uyruklu S.A.A. ile birlikte N.M.Ö. ve A.Ç.’nin tutuklandıkları kaydedilirken, diğer zanlılar T.A., E.B. ve M.A’nın ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı koşulu ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları belirtildi. Tutuklanan şahısların sağlık kontrolünün ardından Afyonkarahisar E Tipi Cezaevine gönderilecekleri öğrenildi.
AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEAŞ OPERASYONUNDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Afyonkarahisar’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 
Terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Suriye uyruklu S.A.A., ile T.A., N.M.Ö., A.Ç., E.B., M.A. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişlerdi. Hakim karşısına çıkan 6 zanlıdan Suriye uyruklu S.A.A. ile birlikte N.M.Ö. ve A.Ç.’nin tutuklandıkları kaydedilirken, diğer zanlılar T.A., E.B. ve M.A’nın ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı koşulu ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları belirtildi.
Tutuklanan şahısların sağlık kontrolünün ardından Afyonkarahisar E Tipi Cezaevine gönderilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.