Afyonkarahisar’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Şuhut'ta jandarmadan uyuşturucu ve silah operasyonu
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu bir miktar uyuşturucu madde ve 2 tabanca ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Şuhut ilçesinde düzenlenen operasyonda, toplam bin 27 gram kubar esrar maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.
Şuhut'ta jandarmadan uyuşturucu ve silah operasyonu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu bir miktar uyuşturucu madde ve 2 tabanca ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Şuhut ilçesinde düzenlenen operasyonda, toplam bin 27 gram kubar esrar maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.