AFYONKARAHİSAR’DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Gündem 07.07.2015 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Afyonkarahisar’da kamyona çarparak takla atan otomobilde bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da kamyona çarparak takla atan otomobilde bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.  Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya istikametine gitmekte olan Halil İbrahim Şenses (40) yönetimindeki 03 EN 029 plakalı otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Otomobil, kamyona çarptıktan sonra taklalar atarak yaklaşık 50 metre sürüklenip orta refüje girerek ters döndü. Kazada sürücü İbrahim Şenses ile otomobilde bulunan Medine (34), Rabia Şefika (14), Kevser (13) ve Ömer Şenses (2) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunu ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Otomobilden çevreye fırlayan parçalar kazanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne sererken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Afyonkarahisar’da kamyona çarparak takla atan otomobilde bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’da kamyona çarparak takla atan otomobilde bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. 
Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya istikametine gitmekte olan Halil İbrahim Şenses (40) yönetimindeki 03 EN 029 plakalı otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Otomobil, kamyona çarptıktan sonra taklalar atarak yaklaşık 50 metre sürüklenip orta refüje girerek ters döndü. Kazada sürücü İbrahim Şenses ile otomobilde bulunan Medine (34), Rabia Şefika (14), Kevser (13) ve Ömer Şenses (2) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Otomobilden çevreye fırlayan parçalar kazanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne sererken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.