Afyonkarahisar'da toplu taşımada indirim

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2018 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar'da toplu taşımada indirim

Yüntaş'tan bayram hediyesi indi bindi 1,5 lira
Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi Yüntaş A.Ş. tarafından işletilen Özel Halk Otobüsleri, 11 Ağustos Cumartesi gününden itibaren yaklaşık bir ay süreyle 1.5 liraya toplu taşıma hizmeti verecek. Kısa süre önce hizmete sunduğu özel halk otobüsleriyle şehir içi ulaşıma kalite, konfor ve düzen getiren Yüntaş A.Ş. yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle toplu taşıma ücretlerinde bir indirim açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 11 Ağustos Cumartesi gününden itibaren yaklaşık bir ay süreyle 1.5 liraya toplu taşıma hizmeti verileceği, ayrıca daha önce tam kart alan vatandaşların da bu indirimden faydalanacağı bildirildi.
Yüntaş'tan bayram hediyesi indi bindi 1,5 lira

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi Yüntaş A.Ş. tarafından işletilen Özel Halk Otobüsleri, 11 Ağustos Cumartesi gününden itibaren yaklaşık bir ay süreyle 1.5 liraya toplu taşıma hizmeti verecek.

Kısa süre önce hizmete sunduğu özel halk otobüsleriyle şehir içi ulaşıma kalite, konfor ve düzen getiren Yüntaş A.Ş. yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle toplu taşıma ücretlerinde bir indirim açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 11 Ağustos Cumartesi gününden itibaren yaklaşık bir ay süreyle 1.5 liraya toplu taşıma hizmeti verileceği, ayrıca daha önce tam kart alan vatandaşların da bu indirimden faydalanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.