AFYONKARAHİSAR’DA SİMİTÇİ ESNAFI “ÇİFTE BAYRAM” YAŞADI

Gündem 24.09.2015 - 14:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA SİMİTÇİ ESNAFI “ÇİFTE BAYRAM” YAŞADI

AFYONKARAHİSAR’DA SİMİTÇİ ESNAFI “ÇİFTE BAYRAM” YAŞADI
Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde, simit satıcıları cami önlerine açtıkları tezgahlarda yaptıkları satışlar ile adeta çifte bayram yaşadılar.  Kentte Kurban Bayramı, bayram namazının kılınması ile başlarken, cami önlerinde tezgah açan ve cemaate simit satan esnaf yaptığı satışlarla deyim yerindeyse çifte bayram yaşadı. Öte yandan, kentte Afyonkarahisar Belediyesi adına taşımacılık yapan Afyon Ulaşım A.Ş’ninde bayram boyunca seferlerini ücretsiz yapmaları ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
AFYONKARAHİSAR’DA SİMİTÇİ ESNAFI “ÇİFTE BAYRAM” YAŞADI

Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde, simit satıcıları cami önlerine açtıkları tezgahlarda yaptıkları satışlar ile adeta çifte bayram yaşadılar. 
Kentte Kurban Bayramı, bayram namazının kılınması ile başlarken, cami önlerinde tezgah açan ve cemaate simit satan esnaf yaptığı satışlarla deyim yerindeyse çifte bayram yaşadı.
Öte yandan, kentte Afyonkarahisar Belediyesi adına taşımacılık yapan Afyon Ulaşım A.Ş’ninde bayram boyunca seferlerini ücretsiz yapmaları ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.