AFYONKARAHİSAR’DA “OTOBÜSLERLE KENT TURU” PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Gündem 17.09.2015 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA “OTOBÜSLERLE KENT TURU” PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

AFYONKARAHİSAR’DA “OTOBÜSLERLE KENT TURU” PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentin tarihi ve turistik mekanlarının gezilmesine yönelik başlatılan “Otobüslerle Kent Turu” projesinin tamamlandığı belirtildi.  Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, projenin Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner önderliğinde gerçekleştirilen Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı eylem planları kapsamında oluşturulduğu kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projelerinden olan ‘termal turizm bölgesindeki ve şehirdeki otellerde konaklayan misafirlerin şehrin kültürel ve turistik değerleriyle düzenli olarak buluşturulması için otobüslerle kent turu düzenlenmesi’ projesi tamamlanmıştır. Proje kapsamında ilk tur Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, sektör temsilcileri ve otellerde konaklayan misafirlerin katılımı ile 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 10.30’da Anıtpark önünden başlayacaktır. Tur sırasında Ulu Camii, Karahisar Kalesinin eteklerindeki eski Afyon evleri ve konakları, Mevlevi Türbe Camii ve Mevlevihane, Zafer Müzesi, Utku Anıtı, Gedik Ahmet Paşa Külliyesi, Afyon Müzesi ve Akarçay görülecektir.”
AFYONKARAHİSAR’DA “OTOBÜSLERLE KENT TURU” PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentin tarihi ve turistik mekanlarının gezilmesine yönelik başlatılan “Otobüslerle Kent Turu” projesinin tamamlandığı belirtildi. 
Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, projenin Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner önderliğinde gerçekleştirilen Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı eylem planları kapsamında oluşturulduğu kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projelerinden olan ‘termal turizm bölgesindeki ve şehirdeki otellerde konaklayan misafirlerin şehrin kültürel ve turistik değerleriyle düzenli olarak buluşturulması için otobüslerle kent turu düzenlenmesi’ projesi tamamlanmıştır. Proje kapsamında ilk tur Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, sektör temsilcileri ve otellerde konaklayan misafirlerin katılımı ile 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 10.30’da Anıtpark önünden başlayacaktır. Tur sırasında Ulu Camii, Karahisar Kalesinin eteklerindeki eski Afyon evleri ve konakları, Mevlevi Türbe Camii ve Mevlevihane, Zafer Müzesi, Utku Anıtı, Gedik Ahmet Paşa Külliyesi, Afyon Müzesi ve Akarçay görülecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.