Afyonkarahisar’da kartpostallık sonbahar manzaraları

Yaşam 29.10.2017 - 20:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’da kartpostallık sonbahar manzaraları

Afyonkarahisar’da kartpostallık sonbahar manzaraları
Doğanın bütün renkleri sonbaharda kendini gösterdi Sonbahar mevsiminin gelmesi ile Afyonkarahisar’da doğada da dönüşüm başlarken, bu dönüşüm renklerin ahengini de beraberinde getirip adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Havaların soğuması ve yağmurların başlaması ile sonbahar mevsimi kentte iyiden iyiyi kendini htirirken, ağaçların ve yaprakların oluşturduğu renk cümbüşü ise seyri doyumsuz manzaralar oluşturdu. Muhteşem manzaraların ortaya çıktığı kentte fotoğraf meraklıları da ormanlık ve ağaçlık alanlara akın etti. Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar renk cümbüşünün yaşandığı doğada en güzel kareleri yakalamak için adeta birbirleri ile yarışıyor.
Afyonkarahisar’da kartpostallık sonbahar manzaraları

Doğanın bütün renkleri sonbaharda kendini gösterdi

Sonbahar mevsiminin gelmesi ile Afyonkarahisar’da doğada da dönüşüm başlarken, bu dönüşüm renklerin ahengini de beraberinde getirip adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Havaların soğuması ve yağmurların başlaması ile sonbahar mevsimi kentte iyiden iyiyi kendini htirirken, ağaçların ve yaprakların oluşturduğu renk cümbüşü ise seyri doyumsuz manzaralar oluşturdu. Muhteşem manzaraların ortaya çıktığı kentte fotoğraf meraklıları da ormanlık ve ağaçlık alanlara akın etti. Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar renk cümbüşünün yaşandığı doğada en güzel kareleri yakalamak için adeta birbirleri ile yarışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.