AFYONKARAHİSAR’DA FETÖ-PDY’DE GÖZALTI SAYISI 27’YE YÜKSELDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2016 - 11:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA FETÖ-PDY’DE GÖZALTI SAYISI 27’YE YÜKSELDİ

AFYONKARAHİSAR’DA FETÖ-PDY TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA GÖZALTI SAYISI 27’YE YÜKSELDİ
Afyonkarahisar’da, FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı. Afyon merkezli 7 ilde yapıldığı belirtilen operasyonda yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde terör örgütü FETÖ-PDY yapılanmasına yönelik polis tarafından şafak vakti operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonda kentin önemli iş adamlarından A.A., R.Ö. ve M.Ö. gibi bir çok ismin de gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şahıslar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sağlık kontrolü için getirilirken, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından görüntülenen şahıslar, basın mensuplarının “niçin gözaltındasınız” sorusuna ise “öğreneceğiz bakalım” yanıtını verdi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgilerde, Afyonkarahisar merkezli olarak operasyonun Aydın, İstanbul, Uşak, Kayseri, İzmir ve Balıkesir’de olmak üzere toplamda 7 kentte yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan yaklaşık 20 şahsın bulunduğu öne sürülürken, şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. *** Afyonkarahisar’da, FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik sabah erken saatler yapılan operasyonda gözaltı sayısının 27’ye çıktığı belirtilirken ve bu sayının aratabileceği öğrenildi. Sabah saatlerinde terör örgütü FETÖ-PDY yapılanmasına yönelik polis tarafından şafak vakti operasyon başlatılmıştı. Afyonkarahisar merkezli olarak Aydın, İstanbul, Uşak, Kayseri, İzmir ve Balıkesir’de olmak üzere toplamda 7 kentte yapılan operasyonda ilk etapta 20 kişi gözaltına alınırken, ilerleyen saatlerde gözaltına alınan kişi sayısının 27’ye çıktığı ifade edildi. Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgilerde, polis tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılan çok sayıda iş adamının gözaltına alındığı operasyonun genişletildiği ve gözaltına alınan kişi sayısının aratabileceği aktarıldı. Öte yandan, gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, bir çok kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.
AFYONKARAHİSAR’DA FETÖ-PDY TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA GÖZALTI SAYISI 27’YE YÜKSELDİ

Afyonkarahisar’da, FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı. Afyon merkezli 7 ilde yapıldığı belirtilen operasyonda yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde terör örgütü FETÖ-PDY yapılanmasına yönelik polis tarafından şafak vakti operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonda kentin önemli iş adamlarından A.A., R.Ö. ve M.Ö. gibi bir çok ismin de gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şahıslar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sağlık kontrolü için getirilirken, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından görüntülenen şahıslar, basın mensuplarının “niçin gözaltındasınız” sorusuna ise “öğreneceğiz bakalım” yanıtını verdi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgilerde, Afyonkarahisar merkezli olarak operasyonun Aydın, İstanbul, Uşak, Kayseri, İzmir ve Balıkesir’de olmak üzere toplamda 7 kentte yapıldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan yaklaşık 20 şahsın bulunduğu öne sürülürken, şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

***

Afyonkarahisar’da, FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik sabah erken saatler yapılan operasyonda gözaltı sayısının 27’ye çıktığı belirtilirken ve bu sayının aratabileceği öğrenildi.

Sabah saatlerinde terör örgütü FETÖ-PDY yapılanmasına yönelik polis tarafından şafak vakti operasyon başlatılmıştı. Afyonkarahisar merkezli olarak Aydın, İstanbul, Uşak, Kayseri, İzmir ve Balıkesir’de olmak üzere toplamda 7 kentte yapılan operasyonda ilk etapta 20 kişi gözaltına alınırken, ilerleyen saatlerde gözaltına alınan kişi sayısının 27’ye çıktığı ifade edildi. Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgilerde, polis tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılan çok sayıda iş adamının gözaltına alındığı operasyonun genişletildiği ve gözaltına alınan kişi sayısının aratabileceği aktarıldı.

Öte yandan, gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, bir çok kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.