AFYONKARAHİSAR’DA ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TERÖRE TEPKİ

Gündem 08.09.2015 - 10:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TERÖRE TEPKİ

AFYONKARAHİSAR’DA ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TERÖRE TEPKİ
Afyonkarahisar’da esnaf ve vatandaşlar, hafta sonu gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetleyerek, birlik ve beraberlik adına Türk bayrakları astılar.  Hafta sonu başta Hakkari Dağlıca’da olmak üzere Diyarbakır’da gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından kent esnafı ve vatandaşlar tepkilerini Türk bayrakları ile ortaya koydular. Kent şehir içi toplu taşıma araçları, esnaflar ve vatandaşlar ekmek teknelerine ve evlerine Türk bayrakları asarak terörü lanetlediler. Esnaf ve vatandaşlar bu davranışları ile bir nevi Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ortaya koydular.
AFYONKARAHİSAR’DA ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TERÖRE TEPKİ

Afyonkarahisar’da esnaf ve vatandaşlar, hafta sonu gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetleyerek, birlik ve beraberlik adına Türk bayrakları astılar. 
Hafta sonu başta Hakkari Dağlıca’da olmak üzere Diyarbakır’da gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından kent esnafı ve vatandaşlar tepkilerini Türk bayrakları ile ortaya koydular. Kent şehir içi toplu taşıma araçları, esnaflar ve vatandaşlar ekmek teknelerine ve evlerine Türk bayrakları asarak terörü lanetlediler. Esnaf ve vatandaşlar bu davranışları ile bir nevi Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ortaya koydular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.