Afyonkarahisar’da Çöp Sepetleri Yenileniyor

Gündem 21.11.2017 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’da Çöp Sepetleri Yenileniyor

           Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin değişik noktalarındaki eskiyen çöp sepetlerini yenileriyle değiştiriyor. Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, önemli kısmı şehir merkezinde bulunan eski, kullanılamayacak durumdaki çöp sepetlerinin modernleriyle değiştirildi. Yenileme çalışmaları dolayısıyla Uzun Çarşı, Milli Egemenlik Caddesi ve Yeşilyol Caddesinde 55 çöp sepetinin değiştirildiği, çalışmaların ilerleyen günlerde diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceği bildirildi.

           Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin değişik noktalarındaki eskiyen çöp sepetlerini yenileriyle değiştiriyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, önemli kısmı şehir merkezinde bulunan eski, kullanılamayacak durumdaki çöp sepetlerinin modernleriyle değiştirildi. Yenileme çalışmaları dolayısıyla Uzun Çarşı, Milli Egemenlik Caddesi ve Yeşilyol Caddesinde 55 çöp sepetinin değiştirildiği, çalışmaların ilerleyen günlerde diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.