AFYONKARAHİSAR’DA 50 BİN PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Gündem 21.05.2015 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA 50 BİN PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

AFYONKARAHİSAR’DA 50 BİN PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Afyonkarahisar’da polis tarafından yapılan operasyonda, bir TIR’ın dorsesinde yaklaşık 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.  Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince dün Doğu kentlerinden Afyonkarahisar’a kaçak sigara getirileceği yönünde istihbarat alındığı belirtildi. Alınan istihbara üzerine harekete geçen ekiplerin, durdurdukları bir TIR’ın dorsesinde yaptıkları aramada yaklaşık 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdikleri ve olayla ilgili bir kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.
AFYONKARAHİSAR’DA 50 BİN PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Afyonkarahisar’da polis tarafından yapılan operasyonda, bir TIR’ın dorsesinde yaklaşık 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi. 
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince dün Doğu kentlerinden Afyonkarahisar’a kaçak sigara getirileceği yönünde istihbarat alındığı belirtildi. Alınan istihbara üzerine harekete geçen ekiplerin, durdurdukları bir TIR’ın dorsesinde yaptıkları aramada yaklaşık 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdikleri ve olayla ilgili bir kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.