AFYONKARAHİSAR AKUT MİNİKLERLE BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2016 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR AKUT MİNİKLERLE BULUŞTU

AKUT’TAN ÖĞRENCİLERE "DEPREM BİLİNÇLENDİRME" EĞİTİMİ
Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından Sivil Savunma Haftası kapsamında Nene Hatun Anaokulunda 3-6 yaş grubu 200 öğrenciye ve 20 okul personeline "Deprem Bilinçlendirme" eğitimi verildi. Nene Hatun Anaokulu öğrencileri, deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri, depremden korunma ve kurtulma yollarını AKUT Afyon personelinin yaş grubuna uygun sunumlarıyla keyif alarak öğrendiler. Eğitim sonrasında miniklerle yapılan deprem tatbikatı gerçeğini aratmayacak nitelikteydi. Okul bahçesine kurulan AKUT'un bugüne kadar gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarını konu alan resim standı da çocukların ve velilerin büyük ilgisini topladı.
AKUT’TAN ÖĞRENCİLERE "DEPREM BİLİNÇLENDİRME" EĞİTİMİ

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından Sivil Savunma Haftası kapsamında Nene Hatun Anaokulunda 3-6 yaş grubu 200 öğrenciye ve 20 okul personeline "Deprem Bilinçlendirme" eğitimi verildi.

Nene Hatun Anaokulu öğrencileri, deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri, depremden korunma ve kurtulma yollarını AKUT Afyon personelinin yaş grubuna uygun sunumlarıyla keyif alarak öğrendiler. Eğitim sonrasında miniklerle yapılan deprem tatbikatı gerçeğini aratmayacak nitelikteydi. Okul bahçesine kurulan AKUT'un bugüne kadar gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarını konu alan resim standı da çocukların ve velilerin büyük ilgisini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.