Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Gündem 30.09.2017 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü
Ağrı Dağı’nda terör örgütü PKK’ya gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın (27) Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka Beldesinde baba evine ateş düştü. Ağrı Dağı Hamiske Mevkiinde icra edilen operasyonda şehit düşen Bağlan’ın, Kırka Beldesi’ndeki evine acı haberin ulaşmasının ardından belde yasa büründü. Şehadet haberinin ardından şehidin bab ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılarak evde yine bayraklar ile donatıldı. Şehidin ailesine acı haber Sinanpaşa ilçe Kaymakam Vekili Kerem Türker öncülüğünden askeri ve sivil erkandan oluşan heyet tarafından verildi. Acı haberi alan baba İsmail ve anne Hüsna Bağlan gözyaşlarına boğuldu. Şehit babası İsmail Bağlan köy odasında taziyeleri kabul etti. Şehidin baba evinin önünde ayrıca 112 Acil servis ambulansı da hazır bekletildi. Şehit Bağlan’ın yaklaşık 8 yıllık asker olduğu kaydedilirken, Arzu Bağlan ile evli olduğu ve Fatma isminde 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin ayrıca 3 kardeşinin de olduğu ve şehit’in ağabeyi Ali Bağlan’ın kentteki bir camide imamlık yaptığı öğrenildi.  
Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Ağrı Dağı’nda terör örgütü PKK’ya gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın (27) Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka Beldesinde baba evine ateş düştü.

Ağrı Dağı Hamiske Mevkiinde icra edilen operasyonda şehit düşen Bağlan’ın, Kırka Beldesi’ndeki evine acı haberin ulaşmasının ardından belde yasa büründü. Şehadet haberinin ardından şehidin bab ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılarak evde yine bayraklar ile donatıldı. Şehidin ailesine acı haber Sinanpaşa ilçe Kaymakam Vekili Kerem Türker öncülüğünden askeri ve sivil erkandan oluşan heyet tarafından verildi. Acı haberi alan baba İsmail ve anne Hüsna Bağlan gözyaşlarına boğuldu. Şehit babası İsmail Bağlan köy odasında taziyeleri kabul etti. Şehidin baba evinin önünde ayrıca 112 Acil servis ambulansı da hazır bekletildi. Şehit Bağlan’ın yaklaşık 8 yıllık asker olduğu kaydedilirken, Arzu Bağlan ile evli olduğu ve Fatma isminde 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin ayrıca 3 kardeşinin de olduğu ve şehit’in ağabeyi Ali Bağlan’ın kentteki bir camide imamlık yaptığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.