AFYONKARAHİSAR’DA YENİ DEPOLAR

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA YENİ DEPOLAR

AFYONKARAHİSAR’DA YENİ DEPOLAR İLE İÇME SUYU KESİNTİSİ YAŞANAMAYACAK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 25 bin metreküplük su depolarının yapımı için harekete geçildiğini kaydederek, depoların tamamlanması ile kentte içme suyu borularında patlama meydana gelse dahi su kesintisinin yaşanmayacağını söyledi. Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığı'nda toplanan meclis, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Belediye'nin bir önceki yıl gelir giderleri ile hesap kayıt işlemlerinin kontrolü için oluşturulan Denetim Komisyonu'na Belediye Meclis Üyeleri'nden Lokman Kurt, Mahmut Karcı ve M. Ali Özbay'ın seçilmesine oy birliği ile karar verildi.Toplantıda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2014 yılda da meclisin tatil yapmaması kararlaştırılırken, meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayda alınması hakkındaki teklif, oy birliği ile kabul edildi.Toplantıda 'Akdeğirmen Barajı Arıtma Tesisi çelik boru yedek hattı yapım işinin Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne yaptırılması ile ilgili kurumla ek protokol imzalamak için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a yetki verildi.Başkan Burhanettin Çoban; 25 bin metreküplük su depoları için hazırlanan projelerin tamamlandığını, ihale aşamasına gelindiğini söyledi. Akdeğirmen Barajı'ndan temiz su arıtma tesisine gelen hatta bu güne kadar 10'a yakın patlama gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, olası ana hat borularındaki bir patlama durumunda yedek hattın devreye gireceğini söyledi. Şehir içerisindeki ana hat borularda meydana gelen patlamaların ardından 5-6 saat içerisinde şehrin tamamının su kesintisine uğradığını aktaran Başkan Burhanettin Çoban, 24 saatlik arızalarda ise 25 bin metreküplük su depolarının devreye alınacağını böylelikle patlak olsa bile su kesintisinin yaşanmayacağını söyledi.
AFYONKARAHİSAR’DA YENİ DEPOLAR İLE İÇME SUYU KESİNTİSİ YAŞANAMAYACAK

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 25 bin metreküplük su depolarının yapımı için harekete geçildiğini kaydederek, depoların tamamlanması ile kentte içme suyu borularında patlama meydana gelse dahi su kesintisinin yaşanmayacağını söyledi. 
Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığı'nda toplanan meclis, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Belediye'nin bir önceki yıl gelir giderleri ile hesap kayıt işlemlerinin kontrolü için oluşturulan Denetim Komisyonu'na Belediye Meclis Üyeleri'nden Lokman Kurt, Mahmut Karcı ve M. Ali Özbay'ın seçilmesine oy birliği ile karar verildi.
Toplantıda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2014 yılda da meclisin tatil yapmaması kararlaştırılırken, meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayda alınması hakkındaki teklif, oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda 'Akdeğirmen Barajı Arıtma Tesisi çelik boru yedek hattı yapım işinin Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne yaptırılması ile ilgili kurumla ek protokol imzalamak için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a yetki verildi.
Başkan Burhanettin Çoban; 25 bin metreküplük su depoları için hazırlanan projelerin tamamlandığını, ihale aşamasına gelindiğini söyledi. Akdeğirmen Barajı'ndan temiz su arıtma tesisine gelen hatta bu güne kadar 10'a yakın patlama gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, olası ana hat borularındaki bir patlama durumunda yedek hattın devreye gireceğini söyledi. Şehir içerisindeki ana hat borularda meydana gelen patlamaların ardından 5-6 saat içerisinde şehrin tamamının su kesintisine uğradığını aktaran Başkan Burhanettin Çoban, 24 saatlik arızalarda ise 25 bin metreküplük su depolarının devreye alınacağını böylelikle patlak olsa bile su kesintisinin yaşanmayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.