AFYONKARAHİSAR’DA TÜP YANGINI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA TÜP YANGINI

TÜPÜN ALEV ALDIĞINI GÖREN SEYYAR SATICI TÜPÜ CADDENİN ORTASINA FIRLATTI
Afyonkarahisar’da sokak ortasında meydana gelen bir tüp yangını kent trafiğini alt üst etti.Edinilen bilgilere göre, kenti en işlek caddelerinden Yeşilyol’da, simit satışı yapan Cemal Kıran’ın ısınmak için kullandığı piknik tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Tüpün yandığını gören Kıran, panikle tüpü caddenin ortasına fırlattı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri ilk müdahale olarak caddeyi yaya ve araç trafiğini kapattı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahale ederek tüpü patlamadan söndürdü. Olayın ardından, yanan tüpü ağzında sigarası ile itfaiyecilerden alan Cemal Kıran’ın ise bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.Olayın ardından trafikte kısa sürelide olsa bir kilitlenme yaşanırken, sürücüler duruma tepkilerini korna çalarak gösterdiler.Yangın herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
TÜPÜN ALEV ALDIĞINI GÖREN SEYYAR SATICI TÜPÜ CADDENİN ORTASINA FIRLATTI

Afyonkarahisar’da sokak ortasında meydana gelen bir tüp yangını kent trafiğini alt üst etti.
Edinilen bilgilere göre, kenti en işlek caddelerinden Yeşilyol’da, simit satışı yapan Cemal Kıran’ın ısınmak için kullandığı piknik tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Tüpün yandığını gören Kıran, panikle tüpü caddenin ortasına fırlattı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri ilk müdahale olarak caddeyi yaya ve araç trafiğini kapattı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahale ederek tüpü patlamadan söndürdü. Olayın ardından, yanan tüpü ağzında sigarası ile itfaiyecilerden alan Cemal Kıran’ın ise bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.
Olayın ardından trafikte kısa sürelide olsa bir kilitlenme yaşanırken, sürücüler duruma tepkilerini korna çalarak gösterdiler.
Yangın herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.