AFYONKARAHİSAR’DA HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNE DÖNÜYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 16:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNE DÖNÜYOR

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte uzun bir süredir etkili olan soğuk ve yağışlı havanın etkisini yitirmeye başladığını söyleyerek, sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini kaydetti.
Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte uzun bir süredir etkili olan soğuk ve yağışlı havanın etkisini yitirmeye başladığını söyleyerek, sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini kaydetti. Bugün güneşi kendini göstermeye başladığı kentte, 23 Aralık Pazartesi’ye kadar yağış beklenmediğini dile getiren Alaçam, sıcaklıklarında mevsim normalleri olan 6-8 derece seviyelerinde olmasının beklendiğini söyledi. Bugün kentte günün en yüksek sıcaklığının 6 derece olduğunu belirten Alaçam, “Hava sıcaklıklarının yarın ve Çarşamba günü 2 derece kadar soğuması bekleniyor. Ancak ondan sonra yine mevsim normallerine dönecek. Akşamları ise durum birazcık değişiyor ve sıcaklıklar eksi 5 dereceye kadar düşebiliyor. Bu yüzden özellikle sürücülerimiz akşam ve sabahları buzlanma konusunda dikkatli olsunlar” dedi.Alaçam, öte yandan hafta boyunca özellikle sabah saatlerinde sis uyarısında da bulundu.
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte uzun bir süredir etkili olan soğuk ve yağışlı havanın etkisini yitirmeye başladığını söyleyerek, sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini kaydetti.

Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte uzun bir süredir etkili olan soğuk ve yağışlı havanın etkisini yitirmeye başladığını söyleyerek, sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini kaydetti. 
Bugün güneşi kendini göstermeye başladığı kentte, 23 Aralık Pazartesi’ye kadar yağış beklenmediğini dile getiren Alaçam, sıcaklıklarında mevsim normalleri olan 6-8 derece seviyelerinde olmasının beklendiğini söyledi. Bugün kentte günün en yüksek sıcaklığının 6 derece olduğunu belirten Alaçam, “Hava sıcaklıklarının yarın ve Çarşamba günü 2 derece kadar soğuması bekleniyor. Ancak ondan sonra yine mevsim normallerine dönecek. Akşamları ise durum birazcık değişiyor ve sıcaklıklar eksi 5 dereceye kadar düşebiliyor. Bu yüzden özellikle sürücülerimiz akşam ve sabahları buzlanma konusunda dikkatli olsunlar” dedi.
Alaçam, öte yandan hafta boyunca özellikle sabah saatlerinde sis uyarısında da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.